دستور پخت سوپ جو رستورانی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ سوپ جو رستورانی
مواد لازم برای سوپ جو مخصوص چهار تا پنج نفر:
جو: یک لیوان
پیاز متوسط: یک عدد
هویج : یک عدد بزرگ
سینه مرغ: نصف یک عدد
قارچ: ده عدد
جعفری ساطوری: نصف لیوان
زرشک: دو تا سه ق غ
رب: یک ق غ
ادویه ها شامل: نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
آبلیمو :به مقدار لازم
نکات مهم:
اگر قراره این سوپ و توی قابلمه درست کنید حدودا سه ساعت جو باید بپزه تا کامل نرم بشه.
جو رو حتما از شب قبل نمکنید.
جعفری و نیم ساعت آخر اضافه کنید.
مواد و خام به سوپ اضافه نکنید حتما پیاز و رب و تفت بدین
و قارچ و تفت بدین و بعد به سوپ اضافه کنید.
برای لعاب دادن نیازی به اضافه کردن سیب زمینی و آرد و اینجور چیزا نیست از ابتدا آب زیاد نریزین و هر وقت نیاز بود کمکم ابجوش اضافه کنید و حرارت کم باشه خودش به دل که بپزه لعاب میده.
نوش جان


















