نماد آخرین خبر

چرا کوفته وا می‌رود؟

منبع
خراسان
بروزرسانی
چرا کوفته وا می‌رود؟

خراسان/  ​​​​نسبت نامناسب مواد|  استفاده از گوشت بدون چربی باعث خشک شدن کوفته و خرد شدن آن در حین پخت می‌شود. تخم‌مرغ کمک می‌کنند کوفته یکدست بماند و خرد نشود.
همگن نبودن مواد| اگر مواد اولیه به خوبی با هم ترکیب نشوند، کوفته‌ها در حین پخت متلاشی می‌شوند. به‌عنوان مثال، گوشت چرخ‌کرده و سبزیجات باید کاملاً مخلوط شوند تا یک خمیر یکنواخت ایجاد شود.
فرم‌دهی نامناسب|کوفته‌ای که به درستی فرم داده نشود، در زمان پخت وا می‌رود. کوفته‌ها را با دست کمی فشرده کنید اما نه آن‌قدر که سفت و سخت شوند. کوفته‌های سفت نیز در حین پخت ترک می‌خورند.
روش پخت نامناسب| پخت آرام و متوسط باعث حفظ شکل و بافت کوفته می‌شود.

 


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره