7
0
3.1K

خراسان/ نسبت نامناسب مواد| استفاده از گوشت بدون چربی باعث خشک شدن کوفته و خرد شدن آن در حین پخت میشود. تخممرغ کمک میکنند کوفته یکدست بماند و خرد نشود.
همگن نبودن مواد| اگر مواد اولیه به خوبی با هم ترکیب نشوند، کوفتهها در حین پخت متلاشی میشوند. بهعنوان مثال، گوشت چرخکرده و سبزیجات باید کاملاً مخلوط شوند تا یک خمیر یکنواخت ایجاد شود.
فرمدهی نامناسب|کوفتهای که به درستی فرم داده نشود، در زمان پخت وا میرود. کوفتهها را با دست کمی فشرده کنید اما نه آنقدر که سفت و سخت شوند. کوفتههای سفت نیز در حین پخت ترک میخورند.
روش پخت نامناسب| پخت آرام و متوسط باعث حفظ شکل و بافت کوفته میشود.