نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ترفندهای پخت کدو حلوایی طلایی

منبع
خراسان
بروزرسانی
ترفندهای پخت کدو حلوایی طلایی

خراسان/  برای درست کردن کدو حلوایی سرخ شده، کدوهای تازه، رسیده و شیرین را انتخاب کنید. کدوهای رسیده‌تر، رنگ نارنجی پررنگ‌تری دارند و شیرینی طبیعی‌شان بیشتر است.
* اگر کدو حلوایی خیلی ضخامت داشت، بهتر است قبل از خردکردن چند دقیقه برش‌های کدو را داخل آب‌جوش بگذارید تا راحت‌تر پوست گرفته شود.
* برای آب‌پز کردن کدو حلوایی‌ها، مقدار آب را کم (به اندازه نصف لیوان) درنظر بگیرید. در قابلمه یا تابه را نیمه‌باز بگذارید. کره اضافه کنید و حواس‌تان باشد اگر آب داخل ظرف زیاد باشد چون کدو آب می‌اندازد، کدوها هم له می‌شوند و هم ظاهر سرخ‌شده‌شان از بین می‌رود.
* می‌توانید به جای استفاده از آب برای آب‌پز کردن کدو حلوایی از زعفران دم‌کرده با آب بیشتر استفاده کنید.
* برای برشته‌تر شدن کدو حلوایی سرخ‌شده را داخل فر بگذارید، در ۲ تا ۳ دقیقه آخر پخت، گریل فر را روشن کنید تا روی کدوها طلایی و کاراملی شود.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره