بیسکوییت شیشه ای مناسب مجالس شما

سرآشپز پاپیون/ مواد لازم بیسکویت شیشه ای:
آرد
۲.۵ پیمانه
وانیل
۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ
۱ عدد
شکر
۱ پیمانه
کره
۱۵۰ گرم
آب نبات رنگی خرد شده
به مقدار لازم
طرز تهیه بیسکویت شیشه ای:
زمان تهیه ۶۰دقیقه
زمان پخت ۸دقیقه
۱
اول به مایه بیسکوئیت نیاز داریم:
۲
اول شکر و کره رو با همزن خوب مخلوط میکنیم تا روشن تر شه و کمی پف کنه،
۳
تخم مرغ و وانیل رو اضافه و مخلوط میکنیم
۴
آرد الک شده رو اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر یکدست بشه
۵
خمیر رو بین دو لایه نایلون با وردنه پهن میکنیم و حداقل نیم ساعت داخل یخچال میذاریم
۶
فر رو با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و میذاریم گرم شه، آب نباتهای رنگی رو خرد میکنیم (یا داخل یه نایلون به کمک گوشت کوب یا پشت قاشق، یا داخل مخلوط کن)
۷
برای برش زدن خمیر حداقل به دو سایز کاتر هم شکل نیاز داریم، مثل شکل زیر برش میزنیم و قسمت کوچکتر رو با احتیاط خارج میکنیم
۸
خمیر بریده شده رو روی کاغذ روغنی که روی سینی فر باز کردیم میذاریم و قسمت خالی وسطش رو با آب نبات رنگی خرد شده پرمیکنیم، سعی میکنیم زیاد به لبه های خمیر نچسبه
۹
بعد از آماده شدن تمام شیرینی ها سینی رو داخل فر میذاریم و حدود ۷-۸ دقیقه میپزیم تا آب نباتها هم ذوب بشن و کل حفره رو پرکنن
۱۰
(تا جایی که بیسکوئیت ها کاملا سرد نشدن از قالب جداشون نکنین!)و بعد هم به دلخواه تزئین کنین
۱۱
سایر نکات بیسکویت شیشه ای
این یه مدل بیسکوئیت فانتزی هستش و علاوه بر خوشمزه بودن، زیبا هم هست و میتونین توی مهمونی ها و مناسبت ها مطابق سلیقه تون ازش استفاده کنید


















