3
0
2.4K
آخرین خبر/مواد لازم :__خمیر یوفکا یا فیلو : یک بسته__سینه مرغ : ۵۰۰ گرم__فلفل دلمهای : ۲ عدد__پیاز : ۳ عدد__سیر : ۴ حبه__کلم سفید : یک چهارم عدد__پیازچه و جعفری : یک دسته__نمک : نصف قاشق غذاخوری__ادویه کاری : نصف قاشق غذاخوری__فلفل سیاه: نصف قاشق غذاخوری__پاپریکا : نصف قاشق غذاخوری__کره : نصف لیوان (برای رومال)__شیر : یک لیوان (برای رومال)____در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حرارت بالا و پایین همزمان به مدت ۲۰- ۲۵ دقیقه تا روی بورکها طلایی بشه