نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ميزاردور/ مسقطي زردآلو با برگه هايي که در تابستان خشک کرديد

منبع
کدبانو نت
بروزرسانی
ميزاردور/ مسقطي زردآلو با برگه هايي که در تابستان خشک کرديد
کدبانو نت/ اگر شما هم از آن دسته خانم هايي هستيد که در فصول پر ميوه برگه درست ميکنيد. مي توانيد با دستور زير يک دسر شيک و خوشمزه درست کنيد. چي لازم داريم؟ برگه زردآلو / 225 گرم شکر / 50 گرم مغز بادام (خرد شده) / 50 گرم کمپوت فيله پرتقال / 50 گرم زرده تخم مرغ / 1 عدد شکر / 1 قاشق غذاخوري خامه و پودر دارچين / به دلخواه آب / 45 ميلي ليتر چطوري درست کنيم؟ ابتدا برگه هاي زردآلو را به مدت 5 تا 10 دقيقه در مقداري آب خيس کنيد تا سنگ ريزه هاي آن کاملا خارج شود. برگه ها را با چاقوي خيلي تيز، ريز خرد کرده و در قابلمه مناسب با در بسته به مدت 20 دقيقه بپزيد. در اين مرحله شکر را اضافه کنيد و مجددا 10 دقيقه ديگر بپزيد تا آب آن کاملا گرفته شود. حال بادام خرد شده و کمپوت فيله پرتقال را اضافه کنيد و ظرف را از روي حرارت برداريد. در يک کاسه کوچک زرده تخم مرغ و شکر را آنقدر بزنيد تا ذرات شکر کاملا حل شود و بعد مواد را روي کاغذ روغني پهن کنيد، سپس سطح اين مخلوط را به کمک يک چاقو، کاملا صاف کنيد و با کمک همان کاغذ مواد را رول کنيد و آن را حداقل به مدت 3 ساعت در يخچال قرار دهيد. اين دسر را مي توان با خامه و دارچين تزيين کرد. نکته 1: توجه داشته باشيد که حتما برگه هاي طبخ شده غليظ شود و ديگر آب اضافه نداشته باشد. نکته 2: درصورتي که کمپوت فيله پرتقال در دسترس نبود، مي توانيد مقداري فيله پرتقال را با شکر بپزيد.