ميزاردور/ مسقطي زردآلو با برگه هايي که در تابستان خشک کرديد
کدبانو نت
بروزرسانی
کدبانو نت/ اگر شما هم از آن دسته خانم هايي هستيد که در فصول پر ميوه برگه درست ميکنيد. مي توانيد با دستور زير يک دسر شيک و خوشمزه درست کنيد.
چي لازم داريم؟
برگه زردآلو / 225 گرم
شکر / 50 گرم
مغز بادام (خرد شده) / 50 گرم
کمپوت فيله پرتقال / 50 گرم
زرده تخم مرغ / 1 عدد
شکر / 1 قاشق غذاخوري
خامه و پودر دارچين / به دلخواه
آب / 45 ميلي ليتر
چطوري درست کنيم؟
ابتدا برگه هاي زردآلو را به مدت 5 تا 10 دقيقه در مقداري آب خيس کنيد تا سنگ ريزه هاي آن کاملا خارج شود. برگه ها را با چاقوي خيلي تيز، ريز خرد کرده و در قابلمه مناسب با در بسته به مدت 20 دقيقه بپزيد.
در اين مرحله شکر را اضافه کنيد و مجددا 10 دقيقه ديگر بپزيد تا آب آن کاملا گرفته شود.
حال بادام خرد شده و کمپوت فيله پرتقال را اضافه کنيد و ظرف را از روي حرارت برداريد.
در يک کاسه کوچک زرده تخم مرغ و شکر را آنقدر بزنيد تا ذرات شکر کاملا حل شود و بعد مواد را روي کاغذ روغني پهن کنيد، سپس سطح اين مخلوط را به کمک يک چاقو، کاملا صاف کنيد و با کمک همان کاغذ مواد را رول کنيد و آن را حداقل به مدت 3 ساعت در يخچال قرار دهيد. اين دسر را مي توان با خامه و دارچين تزيين کرد.
نکته 1: توجه داشته باشيد که حتما برگه هاي طبخ شده غليظ شود و ديگر آب اضافه نداشته باشد.
نکته 2: درصورتي که کمپوت فيله پرتقال در دسترس نبود، مي توانيد مقداري فيله پرتقال را با شکر بپزيد.