نماد آخرین خبر

صبحانه/ املت روستايي؛ مخصوص صبحانه

منبع
بروزرسانی
صبحانه/ املت روستايي؛ مخصوص صبحانه
سوران/ چي لازم دارم (براي 6 نفر): فلفل به ميزان لازم نمک به ميزان لازم آرد ۱قاشق غذاخوري سر پر تخم مرغ 4عدد شير يک چهارم پيمانه گوجه فرنگي 4عدد پياز 1 عدد روغن به ميزان لازم (حيواني يا کره) زعفران به ميزان لازم (اختياري) چطور بپزم: ابتدا پياز را پوست بکنيد و ريز خرد کنيد. بعد در روغن يا کره تفت دهيد تا حدي که نرم شود، ولي زياد سرخ نشود. گوجه فرنگي ها را با رنده درشت رنده کنيد و روي ياز ريخته و بعد از چند دقيقه شعله را خاموش کرده و ادويه را به آن بيفزاييد. در ظرفي جداگانه شير، تخم مرغ و آرد را با هم خوب بزنيد تا آرد گلوله نداشته باشد و مواد با هم مخلوط شوند.سپس کمي زعفران به مواد بيفزاييد.تابه اي نچسب و داغ شده را با مقداري کره يا روغن چرب کنيد و نيمي از مواد را روي آن ريخته و خوب تابه را بگردانيد تا در سطح تابه مواد پخش شوند.سپس گوجه فرنگي و پياز را روي آن ريخته و بقيه خمير را هم رويش بريزيد و درب ظرف را ببنديد تا غذا کاملا مغزپخت شود.
نکات: ۱) اگر آرد گلوله شد، مي توانيد خيلي سريع مواد را از يک الک سيمي کوچک رد کنيد تا صاف و يکدست شود. ۲)اين املت براي صبحانه و يک شام سبک، بسيار عالي است. مي توانيد به سليقه خود از مواد ديگري مثل پنير و فلفل دلمه اي ريز شده نيز در آن استفاده کنيد. ۳)اگر دوست داريد مقدار بيشتري آرد به مواد بيفزاييد و تقريبا خمير درست کنيد و بعد مواد را داخل آن ريخته و داخل فر قرار دهيد تا مغز پخت شود يا آن را با حرارت ملايم سرخ کنيد.