مرجع طب سنتي/ چي لازم داريم؟
مغز بادام خام 50 گرم، عسل 3 قاشق غذاخوري، آب سرد 3 ليوان.
طريقه پوست کندن بادامها: بادامها را در آب در حال جوش بريزيد و پس از يک جوش خوردن، ظرف را از روي حرارت برداريد. حدود 30 ثانيه صبر کنيد و بعد بادامها را از آب جوش خارج سازيد و با آب سرد بشوييد. در اين حالت پوست آنها به راحتي جدا ميشود.
چطوري بپزيم؟
پوست بادامها را جدا کنيد و آنها را به همراه آب سرد و عسل در مخلوطکن به طور کامل مخلوط کنيد تا کاملاً به صورت شير درآيد.
نکته: اين نوشيدني بسيار گوارا است و فوايد فراواني دارد. الکتروليتهاي بدن را تنظيم ميکند، براي رشد و کودکان و نوجوانان بسيار مفيد است و باعث لطافت پوست ميشود و به آن نشاط و شادابي ميبخشد. براي تقويت مفاصل نيز بسيار مفيد است. در تقويت مغز و جلوگيري از پوکي استخوان بسيار مفيد بوده و مي تواند جايگزيني براي مکملهاي کلسيم غير ضروري باشد.
تذکر: افرادي که چربي خون آنها بالا است، نبايد از اين نوشيدني زياد مصرف کنند.
کتاب تغذيه در طب ايراني اسلامي