نماد آخرین خبر

آشنايي با پنير دودي

منبع
پارسه گرد
بروزرسانی
آشنايي با پنير دودي
پارسه گرد/ اين پنيرهاي دودي عطر و طعمي بي نظير دارند اما شناخت آن براي خريد نياز به دقت و دانستن نکاتي خاص دارد. طيف گسترده‌اي از پنيرها را مي‌توان با تراشه‌هاي چوب دودي کرد و يک عطر و طعم اضافي به آن داد، اگر چه در اصل، اين روند به عنوان راهي براي حفظ و ماندگاري پنير بوده است. دود سرد رايج‌ترين روش براي انجام اين کار است، اما پنيرهاي دود گرم، که به‌خاطر سفت بودن تهيه مي‌شوند نيز گاهي اوقات يافت مي‌شوند. انواع پنيرهايي که معمولا دودي هستند عبارتند از چدار، چشاير، گروير و حتي برخي پنيرهاي نرم‌تر مانند پنير بري. راهنماي خريدار پنيرهاي دودي (Smoked cheese) به طور کلي يک پوست قهوه‌اي طلايي دارند. توجه داشته باشيد که يک راه ارزان‌تر براي توليد، اضافه کردن يک عطر و طعم دودي به پنير و استفاده از يک مايع طعم دهنده مصنوعي دود است. به‌جاي طعم دهنده‌هاي مصنوعي، به دنبال پنيرهايي باشيد که واقعا دودي شده‌اند. نگهداري پنير دودي سرد واقعي، کمي بيشتر از پنير غير دودي از همان نوع، ماندگاري دارد.