نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ رولت مرغ آسپاراگوس، خوشمزه و لذيذ

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ رولت مرغ آسپاراگوس، خوشمزه و لذيذ
بريوني/ رولت مرغ با طعمي بي نظير و عالي براي شما دوستاي عزيز آماده سازي: 25 دقيقه پخت : 30 دقيقه براي 8 نفر چي لازم داريم؟ سس مايونز 1/2 فنجان خردل 3 قاشق غذا خوري ليمو ترش 1 عدد ترخون خشک 2 قاشق غذا خوري فلفل سياه 1 قاشق چاي خوري نمک 1/2 قاشق چاي خوري مارچوبه 16 عدد تازه سينه مرغ 4 عدد بدون استخوان پنير گودا 4 عدد برش پودر سوخاري 1 فنجان پودر پانکو يا بيسکوييت ترد خرد شده چطوري بپزيم؟ 1. فر را تا دماي 245 درجه سانتيگراد گرم کنيد (475 درجه فارنهايت). ظرف قابل استفاده در فر را چرب کنيد. در يک کاسه مايونز، خردل، آب ليمو، پوست رنده شده ليمو، ترخون، نمک و فلفل را مخلوط کرده تا کاملا ترکيب شوند. 2. مارچوبه را در مايکرويو با حرارت زياد بپزيد تا به رنگ سبز روشن درايد (يک الي يک و نيم دقيقه). يک تکه سينه مرغ را داخل پلاستيک ذخيم گذاشته و روي محلي سفت و پايدار بگذاريد. توسط گوشتکوب بکوبيد تا به ضخامت نيم سانتيمتر برسد. تمام تکه هاي مرغ به همين صورت. 3. يک برش پنير روي هر تکه سينه مرغ و روي آن 4 عدد مارچوبه بگذاريد. مرغ را به دور پنير و مارچوبه لوله کنيد و در ظرف فر قرار دهيد. توسط يک فرچه مخلوط مايونز را روي آنها بماليد و سپس روي آن پودرpanko بپاشيد و فشار دهيد. (اگر پودر پانکو در دسترس نداريد مي توانيد از پودر هاي سوخاري استفاده کنيد يا بيسکوييت ترد خرد شده) 4. داخل فر به مدت 25 دقيقه و يا تا زماني که نان ها قهوه اي شوند، بپزيد.