گروه آشپزي/ طبع کرفس گرم و خشک بوده و تخم کرفس بازکننده گرفتگيها و انسداد است و به هضم غذا کمک ميکند و بيشتر به عنوان خورشت کرفس معني دارد و کمتر با فوايد آن آشنايي داريم .
کرفس حاوي مقادير قابل توجهي آنتياکسيدانت است که از تخريب سلولي جلوگيري ميکند.
کرفس با تاثير فوق العاده خود ميتواند بر مغز تاثير گذاشته و سيستم ايمني بدن را تقويت کند.
به اين ترتيب تورم و درد در نواحي مختلف بدن که ناشي از عملکرد ناموفق سيستم دفاعي است کاهش مي يابد و بيماريهايي مانند نقرس و تورمهاي مفصلي نيز خفيفتر ميشوند.
در ضمن کرفس با دارا بودن مقادير فراواني از ويتامين C به تقويت سيستم ايمني و دفاع بدن در مقابل بيماريهاي کمک ميکند.
يکي از درمانهاي قديمي براي درمان و کنترل فشار خون بالا، نوشيدن آب کرفس بوده که اخيرا تاثير اين ماده در جلوگيري از افزايش فشار خون که عامل حملات قلبي و مغزي و حتي نارساييهاي کليوي است ثابت شده است.
از ديگر خواص کرفس :
تقويت کننده معده
تقويت کننده اعصاب
آب کرفس خام در مان خوبي براي گرفتگي صداست .
خوردن کرفس حافظه را زياد و قلب را پاک مي کند و ديوانگي ، جذام و پيسي را برطرف مي کند.
کرفس به علت دارا بودن فسفر زياد ، در ازدياد هوش مؤثر است .
کرفس در افزايش شير مادر مؤثر است .