نماد آخرین خبر

غذاي ملل/ کباب برگ معروف اروپايي که با سس تند و ترشي فلفل معرکست

منبع
پارسه گرد
بروزرسانی
غذاي ملل/ کباب برگ معروف اروپايي که با سس تند و ترشي فلفل معرکست
پارسه گرد/ اين کباب که به شوهاسکو Churrasco beef skewers معروف است بيشتر در اسپانيا و پرتقال طرفدار دارد؛ گوشت در اين کباب مانند ساير دستور پخت‌هاي ديگر کبابي مي‌شود، با اين تفاوت که در انتها با سسي تند و استثنايي از ترشي و سالسا سرو مي‌شود. در دستور سالساي فلفل دلمه اي مي توانيد به جاي جعفري از گشنيز هم استفاده کنيد. شما مي‌توانيد از فلفل دلمه‌اي قرمز نيز براي تهيه آن استفاده کنيد. چي لازم دارم: گوشت فيله گوساله : 1250 گرم سالساي فلفل دلمه‌اي : يک پيمانه ترشي فلفل : 1 تا 2 قاشق غذاخوري نمک : 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون خالص : يک قاشق غذاخوري خامه ترش : براي سرو چطور بپزم: گوشت را به به قطعات 5 سانتي‌متري خرد کنيد. سپس گوشت را به سيخ‌هاي چوبي يا فلزي بکشيد. به آنها روغن زيتون بماليد و هر دو سمت آنها نمک بپاشيد. ترشي فلفل را ريز خرد کنيد و به سالساي فلفل اضافه کنيد. روي گريل با درجه متوسط هر سمت گوشت‌ها را به مدت 3 دقيقه کباب کنيد تا پخت گوشت به صورت دلخواه شما انجام شود. در طي 3 دقيقه گوشت کامل نمي پزد، در صورت تمايل آنها را بيشتر يا کمتر بپزيد. سپس کباب‌ها را در بشقابي قرار دهيد و اجازه دهيد تا در حدود 5 دقيقه استراحت کنند. کباب‌ها را با ترکيب سالسا و ترشي فلفل و خامه ترش سرو نماييد.