نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طبع من/ هر ادويه چه خاصيتي دارد؟

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
طبع من/ هر ادويه چه خاصيتي دارد؟
آخرين خبر/ اضافه‌کردن ادويه‌ و سبزي‌هاي معطر به رژيم غذايي مي‌تواند براي سلامت شما مفيد باشد و همچنين به حفظ وزن طبيعي کمک کند. به علاوه آنها مي‌توانند به پيشگيري از برخي سرطان‌ها کمک کنند، فشارخون را کاهش دهند، به کنترل قند خون کمک کنند و سلامت قلب و عروق را بهبود بخشند. • نمک را با گياهان معطر جايگزين کنيد. گياهان معطري مانند مرزنگوش، آويشن، رزماري، جعفري و سير مي‌توانند رايحه‌ طبيعي غذاها را بيرون بکشند. • از سير تازه استفاده کنيد. سير مي‌تواند فشارخون و کلسترول را پايين بياورد. براي به دست آوردن حداکثر منافع لازم است دست کم سه پر سير متوسط تازه در روز مصرف کنيد. سير خشک يا سيري که مدت‌ها مانده باشد، خواص خود را از دست مي‌دهد. • رزماري بخوريد. رزماري حاوي مواد آنتي‌اکسيدان است که تصور مي‌رود حافظه را بهبود بخشد و احتمالا به پيشگيري از سرطان کمک کند. • با خوردن ريحان، مرزنگوش و رزماري با سرماخوردگي مبارزه کنيد. اسانس‌هاي روغني موجود در اين گياهان ممکن است بتواند در مبارزه با سرماخوردگي و آنفلوآنزا به شما کمک کند. • سرفه مزمن را با آويشن درمان کنيد. منافع بهداشتي آويشن بي‌نظير است. اين گياه به طور سنتي براي درمان سرفه، حتي سياه‌سرفه استفاده مي‌شده است. • براي تسکين کمر درد زردچوبه بخوريد. پژوهشگران دريافته‌اند که ماده‌اي به نام کارکامين که در زردچوبه يافت مي‌شود، داراي خواص ضدالتهابي است. زردچوبه مي‌تواند به تنهايي، و اضافه‌شده به ادويه کاري مورد استفاده قرار گيرد. البته زردچوبه را نبايد پيشت سر هم يا زياد خورد. • با کاري به جنگ سرطان برويد. معلوم شده است که کارکامين موجود در ادويه کاري باعث کوچک‌شدن پوليپ‌هاي روده بزرگ پيش‌-سرطاني مي‌شود. • از "ادويه‌ گرم" براي کاهش فشارخون استفاده کنيد. ادويه گرم مانند زنجبيل، جوز بويا، دارچين، فلفل شيرين، فلفل سياه و فلفل قرمز باعث حرکت خون از قسمت‌هاي مرکزي بدن به پوست مي‌شوند. به گفته دکتر زيک اين وضعيت باعث مي‌شود خون به صورتي يکنواخت‌تر در سراسر بدن پخش شود و ممکن است فشارخون بالا را نيز کاهش دهد. • براي تسکين معده زنجبيل بخوريد. موادي به نام جينجرول‌ها که در زنجبيل وجود دارند مي توانند به کنترل تهوع کمک کنند. • ادويه را جايگزين شکر کنيد. ادويه‌جاتي مانند دارچين و جوز بويا را به جاي شکر براي شيرين کردن تنقلات استفاده کنيد.