نماد آخرین خبر

ميزاردور/ اردور مرغ و قارچ، مناسب براي پذيرايي

منبع
آريا
بروزرسانی
ميزاردور/ اردور مرغ و قارچ، مناسب براي پذيرايي
آريا/ چي لازم داريم؟ نان تست به ميزان لازم آبليمو به ميزان لازم کره به ميزان لازم پودر سير 1قاشق مرباخوري برگ بو 3عدد پياز 1عدد مرغ (سينه) 1قطعه قارچ (متوسط) 15عدد فلفل دلمه اي (نگيني شده و رنگي) نصف پيمانه پيازچه 1.5عدد سس مايونز 3قاشق سوپخوري سرپر خيارشور 12عدد جعفري (ساطوري شده) 1.5قاشق سوپخوري ذرت نصف پيمانه چطوري بپزيم؟ ابتدا سينه مرغ را شسته و داخل ظرفي بريزيد و با کره تفت دهيد و بعد با پياز،سير و برگ بو و کمي نمک و فلفل خوب بپزيد و در انتها آن را از مواد اضافي جدا کرده و ريش ريش کنيد.داخل تابه مقداري کره يا روغن بريزيد و فلفل دلمه اي ريز شده را در آن سرخ کنيد.قارچ را ريز کرده و به فلفل دلمه اي اضافه کرده و سرخ کنيد و درانتها مقداري آبليمو به آن بيفزاييد.(نگذاريد قارچ زياد آب بيندازد). روغن و آب اضافه مواد را بگيريد و همه را با هم داخل ظرفي مخلوط کنيد. کناره هاي تيره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنيد ، روي هر تکه نان مقداري کره آب کرده قرار دهيد و مايه اردور بريزيد سپس نان بعدي را روي آن قرار دهيد ، به همين صورت نان ها را آماده کنيد ، روي نان ها را با نايلون بپوشانيد و به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد تا سرد شود.پس از سرد شدن نان ها را از يخچال خارج کنيد و هر نان را به شکل مثلث برش بزنيد. نکات: 1)اردور پيش غذايي است که با وعده اصلي همخواني دارد و معمولا در جشن ها و تولد مورد استفاده قرار ميگيرد. 2)در صورت تمايل مقداري سس قرمز روي ارورها بريزيد. 3)ميتوانيد از مقداري پنير خامه اي به جاي سس مايونز استفاده کنيد. نوش جان