آريا/ چي لازم داريم؟
پاستا کانکيلي(صدفي) يک بسته
قارچ بمقدار دلخواه
فلفل دلمه اي يک عدد
رب گوجه فرنگي 2-3 قاشق
گوشت چرخ کرده نيم کيلو
پياز 1 عدد بزرگ
چطوري بپزيم؟
Conchiglie ( کانکيلي) نوعي پاستا به شکل صدف دريايي است و اسم آن از واژه ايتاليايي conchiglia به معناي صدف دريايي گرفته شده است. اين خوراک در انگلستان بيشترين طرفدار را دارد.در واقع نوع ماکاروني است که طعمي مانند ساير پاستاها دارد و در رنگهاي طبيعي نيز توليد ميشود، که در آنها از رنگدانه هاي طبيعي مانند، عصاره گوجه فرنگي، عصاره اسفناج و … استفاده ميشود.
ميتوانيد با مايه دلخواه آن را پر کرده و ميل نماييد. از مايه گوشتي ماکاروني معمولي گرفته تا انواع سوسيس يا مرغ و سبزيجات …
پاستا صدف دريايي را مطابق با دستور روي پاکت آماده کنيد. ابتدا در يک قابلمه آب بريزيد، وقتي که آب به جوش آمد 2 قاشق روغن و يک قاشق نمک اضافه کنيد. پاستا را در آن بريزيد.براي خوشرنگ شدن پاستا کمي زردچوبه به پاستاي در حال جوش اضافه کنيد.
وقتي پاستا نرم شد، آن را در آبکش ريخته و با آب سرد بشوييد.
براي مواد داخل پاستا: پياز را خرد کرده با کمي روغن تفت دهيد. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنيد. فلفل دلمه را نيز به آن اضافه کنيد و رب گوجه فرنگي را با کمي آب رقيق کرده به مواد در حال تفت اضافه کنيد. سپس قارچ را خرد کرده به مواد اضافه کنيد.با کمک قاشق داخل پاستا صدفي را از مواد پر کنيد.
سپس پاستا صدفي را با مواد بالا پر کنيد.
حالا بسته به ذائقه تون سس قرمز ( نصف ليوان آب و رب گوجه فرنگي و ادويه ) و يا سس سفيد ( بشامل) روي پاستا ها بريزيد. سپس روي ظرف را فويل پيچيده و چند تا سوراخ ايجاد کرده و به مدت 20 دقيقه داخل فر بگذاريد. ( فري که از قبل با دماي 180 درجه سانتي گراد گرم شده باشه) پس از گذشت اين مدت ظرف را از فر بيرون آورده، فويل روي ظرف را برداريد و تک تک روي پاستاهاي پر شده پودر پنير پارمسان بريزيد و دوباره داخل فر قرار دهيد؛ وقتي پنير روي پاستاها آب شد، گريل را روشن کنيد تا کمي طلايي شود.