چاشنيک/ چي لازم دارم:
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
برنج : 3 پيمانه
زيره سياه : 2 قاشق غذاخوري
کشمش پلويي : يک پيمانه
کره : 50 گرم
زعفران آب کرده : 2 قاشق غذاخوري
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن : به ميزان لازم
پياز داغ : 1/2 پيمانه براي تزئين
آرد گندم : يک قاشق غذاخوري
چطور بپزم:
گوشت چرخ کرده را با يک عدد پياز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و يک قاشق آرد گندم مخلوط کنيد و خوب ورز دهيد؛ به شکل کوفته ريزه يا قلقلي در آوريد و به مدت نيم ساعت داخل يخچال نگهداري کنيد.
گوشتها را داخل تابه کمي تفت دهيد و با کمي آب اجازه بگذاريد تا کمي بخارپز شود.
برنج را آبکش کنيد و لابهلاي آن زيره سياه را که از قبل شسته شده بپاشيد و بگذاريد تا دم بکشد.
کشمش پلويي را هم با کمي کره و روغن تفت دهيد و بعد از دم کشيدن برنج گوشت، کشمش، پياز و کمي برنج زعفراني شده را براي تزيين استفاده کنيد.