نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ «زيره پلو» غذاي پرخاصيت ارمغان کرمان

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ «زيره پلو» غذاي پرخاصيت ارمغان کرمان
چاشنيک/ چي لازم دارم: گوشت چرخ کرده : 300 گرم برنج : 3 پيمانه زيره سياه : 2 قاشق غذاخوري کشمش پلويي : يک پيمانه کره : 50 گرم زعفران آب کرده : 2 قاشق غذاخوري نمک، فلفل، زردچوبه و روغن : به ميزان لازم پياز داغ : 1/2 پيمانه براي تزئين آرد گندم : يک قاشق غذاخوري چطور بپزم: گوشت چرخ کرده را با يک عدد پياز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و يک قاشق آرد گندم مخلوط کنيد و خوب ورز دهيد؛ به شکل کوفته ريزه يا قلقلي در آوريد و به مدت نيم ساعت داخل يخچال نگهداري کنيد. گوشت‌ها را داخل تابه کمي تفت دهيد و با کمي آب اجازه بگذاريد تا کمي بخارپز شود. برنج را آبکش کنيد و لا‌به‌لاي آن زيره سياه را که از قبل شسته شده بپاشيد و بگذاريد تا دم بکشد. کشمش پلويي را هم با کمي کره و روغن تفت دهيد و بعد از دم کشيدن برنج گوشت، کشمش، پياز و کمي برنج زعفراني شده را براي تزيين استفاده کنيد.