نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ «ميگو پلو با نخود فرنگي» غذايي خوش طعم و مقوي

منبع
سوران
بروزرسانی
غذاي اصلي/ «ميگو پلو با نخود فرنگي» غذايي خوش طعم و مقوي
سوران/ چي لازم دارم: برنج پخته و ميگو از هر کدام 400 گرم فلفل دلمه‌اي نگيني خردشده يک عدد نخودفرنگي يک پيمانه گوجه‌فرنگي رنده‌ شده و پياز سرخ شده از هر کدام دو عدد رب گوجه‌فرنگي يک قاشق غذاخوري پودر فلفل قرمز نصف قاشق چايخوري روغن و زيره به ميزان لازم چطور بپزم: شايد وقتي اسم اين غذا را بشنويد به خودتان بگوييد در اين چند شماره اخير چندين بار ميگوپلو آموزش داده شده است. اما اين ميگوپلو طعم و عطر بي‌نظيري داشته و با بقيه ميگوپلوها فرق مي‌کند. در ضمن عزيزان، ميگو فسفر فراواني دارد و انجام فعاليت‌هاي ذهني را براي شما لذت‌بخش‌تر مي‌سازد. براي تهيه اين ميگوپلو ابتدا ميگوها را به دقت شسته سپس داخل يک تابه به همراه پياز ريخته و سرخ مي‌کنيم. فلفل دلمه‌اي خردشده، گوجه‌فرنگي رنده‌شده، رب گوجه‌فرنگي و نخودفرنگي را به ميگو اضافه کرده و تفت مي‌دهيم. در مرحله بعد فلفل قرمز و برنج پخته را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط مي‌کنيم. سپس زيره را درون ميگوپلو مي‌ريزيم و حرارت را کم مي‌کنيم. وقتي عطر زيره پخش شد غذاي ما آماده است. ميگوپلو را در ديس کشيده و سرو مي‌نماييم.