شيريني ها/ "شيريني پاپيوني"؛ به ياد خونه مادربزرگها
ايران کوک
بروزرسانی
ايران کوک/ شيريني پاپيوني از آن جمله شيريني هايي است که آدم را ياد قديم مي اندازد ، ياد خونه مادربزرگ و پدربزرگ ها ، ياد دوران خوش کودکي ، شيريني فروشي هاي قديمي ، همان که روش پودر قند داشت و شبيه شيريني دانمارکي بود.
حالا براي اينکه تجديد خاطره کنيم اين شيريني رو که خيلي هم درست کردنش ساده است با هم درستمي کنيم ، خب دست به کار شويد و مواد لازم رو که فقط دو چيز است آماده کنيد تا شروع کنيم ( خمير هزارلا و پودر قند ).
خمير هزارلا را به قطر ۴-۳ ميلي متر باز کنيد ، با رولت و خط کش براي اينکه اندازه ها کاملاً يکسان باشد ، مستطيل هايي به طول ۱۰ و عرض ۲ سانتي متر برش مي زنيم ( مطابق شکل ).
کاغذ روغني را روي سيني فر پهن کرده و خميرهاي برش خورده را برداريد و از دو طرف در جهت عکس يکديگر پيچ دهيد و روي سيني فر بچينيد.
حدود يک ساعت خميرها را به همين حالت در دماي محيط آشپزخانه قرار دهيد و بعد از آن فر را با دماي ۱۸۰ درجه روشن کنيد ، اگر تمايل داريد قبل از گذاشتن داخل فر مي توانيد روي شيريني ها را کمي زرده تخم مرغ بماليد.
فر که کاملا داغ شد سيني را داخل آن قرار دهيد و ۲۰ دقيقه صبر کنيد ( توجه کنيد که فرها با هم متفاوت هستند؛ پس بعد از ۱۵ دقيقه نگاهي به آن ها بياندازيد و اگر زير آنها طلايي شده بود، فر را خاموش کنيد ).
براي خوشگل تر شدن شيريني ها من ۵ دقيقه شعله گريل را روشن مي کنم که روي انها هم طلايي شود ، پس از خارج کردن از فر ، پودر قند را روي آنها بپاشيد و بعد از خنک شدن نوش جان کنيد.