نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ «پاستا صدفي مرغ و اسفناج» غذايي خوشگل و خوشمزه

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ «پاستا صدفي مرغ و اسفناج» غذايي خوشگل و خوشمزه
چاشنيک/ چي لازم دارم: فيله مرغ : 5 تا 6 عدد پاستا شل : نصف بسته اسفناج : نيم کيلو پنير پارمسان : به مقدار لازم پودر پياز : يک قاشق مرباخوري سس سفيد ( بشامل سس ) : يک پيمانه نمک، فلفل : به مقدار لازم پودر آويشن : به مقدار لازم سير : 2 تا 3 حبه کره : 2 قاشق غذاخوري چطور بپزم: حدود 2 ليتر آب را با کمي نمک و يک قاشق روغن مايع روي حرارت قرار دهيد تا آب بجوشد. پاستاهاي صدفي را داخل آب بريزيد و به مدت 15 تا 20 دقيقه بجوشانيد بعد از گذشت زمان لازم، پاستاها را آبکش کرده و آب سرد روي آن باز کنيد. اسفناج را پاک کرده، شسته و خرد کنيد و بعد با کمي آب و نمک بپزيد يا بخار پز کنيد. فيله هاي مرغ را خرد کرده و با کمي پودر پياز، نمک، فلفل و زردچوبه داخل کمي کره تفت دهيد تا پخته و کمي سرخ شود. مرغ و اسفناج را مخلوط کنيد و داخل پاستاها را با اين مخلوط پر کنيد. سس سفيد را کف ظرف ( مناسب فر ) بريزيد و پاستاهاي پر شده را روي سس، کنار هم بچينيد و بعد بقيه سس را روي پاستاها بريزيد و در آخر روي ظرف را با فويل آلومينيومي پوشانده، چند سوراخ کوچک روي آن ايجاد کرده و داخل فري که از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم شده، به مدت نيم ساعت قرار دهيد. پس از گذشت نيم ساعت ظرف را از فر بيرون آورده، فويل روي ظرف را برداريد و تک تک روي پاستاهاي پر شده پودر پنير پارمسان بريزيد و دوباره داخل فر قرار دهيد؛ وقتي پنير روي پاستاها آب شد، گريل را روشن کنيد تا کمي طلايي شود.