طبع من/ درطب سنتي پنير تازه بهتر است يا پنير کهنه؟
نمناک
بروزرسانی
نمناک/ پنير و کره از اصلي ترين اعضاي سفره ي صبحانه ي ما ايراني ها است و به دليل اهميتي که وعده ي صبحانه در سلامت بدن دارد پس بايستي براي خريد پنير مناسب و سالم اطلاعات کاملي داشته باشيم.
مصلح پنير چيست؟
در طب سنتي اصطلاحاتي مانند مصلحات وجود دارد. مصلح ماده اي است که با خوردن آن از عوارض غذاي مورد نظر کم مي شود و به اصطلاح اصلاح مي شود مانند آويشن که مصلح پنير است.
خواص پنير تازه:
يک دستيار تخصصي طب سنتي عنوان کرد: پنير تازه ملين شکم بوده، سبب توليد خلط صالح در بدن مي شود، همچنين موجب تقويت معده, روده و کليه خواهد شد.
-پنير تازه دير هضم بوده و براي سرد مزاجان مضر است و نيز از بين برنده اشتهاي غذا است.
-پنير با مغز گردو و آويشن فوق العاده چاق کننده است.
به گفته وي مصلح پنير تازه عسل، نعنا و آويشن است.
خواص پنير کهنه :
اين دستيار تخصصي طب سنتي گفت: پنير کهنه يا به اصطلاح پنير تبريزي يا ليقوان موجب تقويت اشتها و مقوي روده است.
-پنير کهنه خشک کننده رطوبات بدن و از بين برنده بلغم است. مصلح پنير کهنه مغز گردو است.
-مصرف پنير کهنه موجب بروز تشنگي مي شود و نيز لاغر کننده بوده و باعث توليد سنگ مي شود. افراد مبتلا به سنگ کليه بهتر است از مصرف پنير پرهيز کنند.
خواص کره :
-کره گاو، لطيف ترين کره ها است, ملين بوده، چاق کننده بدن است.
-مصرف کره براي صاف کردن صدا, خشونت حلق و سرفه خشک مفيد است.
-زياده روي در مصرف آن سبب ضعف و سستي معده شده و اشتها را کم مي کند، همچنين مصلح کره شکر يا عسل است.