نماد آخرین خبر

شيريني ها/ «کوکيز بادامي»؛ به سادگي حرفه اي شويد

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
شيريني ها/ «کوکيز بادامي»؛ به سادگي حرفه اي شويد
آخرين خبر/ چي لازم دارم: آرد شيريني الک شده ۲ پيمانه شکر يا پودر قند دو سوم پيمانه تخم‌مرغ ۲ عدد (براي داخل مواد يکي استفاده مي‌شود) روغن يا کره دو سوم پيمانه دارچين يک قاشق چايخوري جوش شيرين يک چهارم قاشق چايخوري وانيل کمي نمک کم بادام و پسته خرد شده براي تزيين چه جوري درست ميشه: کره و شکر را خوب بزنيد تا سفيد شود يک عدد تخم مرغ را هم اضافه کرده خوب بهم مي‌زنيم. نمک، جوش شيرين و وانيل را هم اضافه کرده کم‌کم آرد و دارچين را هم اضافه کرده خوب ورز مي‌دهيم تا بصورت خمير صاف و يکنواخت درآيد. سطح صافي را آرد پاشيده خمير را به قطر ۴ ميليمتر باز مي‌کنيم سپس خمير را با کارد بصورت مستطيل يا مربع تقسيم مي‌کنيم. بر روي نيمي از قطعات بادام خرد شده و بر روي نيمي ديگر پسته خرد شده مي‌ريزيم. سيني فر را کمي چرب کرده و قطعات شيريني را روي سيني فر مي‌چينيم سپس در فري که با دماي ۱۸۰ درجه گرم شده بين ۱۵ تا ۲۰ دقيقه مي‌پزيم.