آخرين خبر/ چي لازم دارم:
آرد شيريني الک شده ۲ پيمانه
شکر يا پودر قند دو سوم پيمانه
تخممرغ ۲ عدد (براي داخل مواد يکي استفاده ميشود)
روغن يا کره دو سوم پيمانه
دارچين يک قاشق چايخوري
جوش شيرين يک چهارم قاشق چايخوري
وانيل کمي
نمک کم
بادام و پسته خرد شده براي تزيين
چه جوري درست ميشه:
کره و شکر را خوب بزنيد تا سفيد شود يک عدد تخم مرغ را هم اضافه کرده خوب بهم ميزنيم. نمک، جوش شيرين و وانيل را هم اضافه کرده کمکم آرد و دارچين را هم اضافه کرده خوب ورز ميدهيم تا بصورت خمير صاف و يکنواخت درآيد.
سطح صافي را آرد پاشيده خمير را به قطر ۴ ميليمتر باز ميکنيم سپس خمير را با کارد بصورت مستطيل يا مربع تقسيم ميکنيم. بر روي نيمي از قطعات بادام خرد شده و بر روي نيمي ديگر پسته خرد شده ميريزيم. سيني فر را کمي چرب کرده و قطعات شيريني را روي سيني فر ميچينيم سپس در فري که با دماي ۱۸۰ درجه گرم شده بين ۱۵ تا ۲۰ دقيقه ميپزيم.