شيريني ها/ «شيريني ناپلئونيِ» خانگي با خمير هزارلا
برترين ها
بروزرسانی
برترين ها/ شيريني ناپلئوني يکي از شيريني هايي است که هرکس آن را ببيند، بي خيال درست کردنش مي شود. در نگاه اول يک نوع پيچيدگي هايي دارد که از دشواري پختش حکايت مي کند.
چي لازم دارم:
خمير هزارلا 1 ورقه
خامه فرم گرفته يا خامه قنادي 1 ليوان
پودر قند مقدار لازم
چطور بپزم:
1- روي سطح کار آرد بپاشيد، خمير را بخريد يا خودتان آماده کنيد، خمير را روي سطح کار قرار دهيد و به صورت مربع هاي 10 سانتيمتر در 10 سانتيمتر برش بزنيد ( ميتوانيد اندازه مربع ها را کمتر يا بيشتر کنيد).
2- ته قالب کاغذ روغني قرار دهيد و خميرها را داخل سيني بگذاريد سپس سيني را داخل فري که از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن کرده ايد به مدت 50 – 60 دقيقه قرار دهيد تا خميرها برشته و طلايي شوند.
3- پس از پخت سيني را از فر خارج کنيد، هر خمير را از وسط با چاقو به دو قسمت برش بزنيد و بخش خشک رويي خميرها را با نوک چاقو بتراشيد و داخل کاسه اي بريزيد ( اين تکه هاي خشک براي روي شيريني استفاده ميشود ).
4- در صورتي که فکر ميکنيد تکه هاي خشک براي روي شيريني ناپلئوني کم است ميتوانيد اضافي خمير را پس از برش زدن مربع ها درون سيني فر قرار دهيد تا همراه با بقيه خميرها برشته شود سپس با دست آن را خرد و استفاده کنيد.
5- يک لايه از خمير شيريني را روي سطح کار قرار دهيد و مقداري خامه روي آن بزنيد سپس لايه بعدي را قرار دهيد ( ميتوانيد روي خامه کمي پودر قند و خرده هاي خمير برشته بريزيد ).
6- روي لايه دوم مقداري خامه بزنيد ( در صورت تمايل مجدد کمي پودر قند و خرده خمير برشته ) و به همين صورت هر تعداد لايه اي که ميخواهيد روي هم قرار دهيد ( بين لايه ها پودر قند کمي اضافه کنيد تا شيريني اش زياد نشود ).
7- پس از اينکه لايه ها را روي هم قرار داديد براي لايه آخر باقي مانده خامه را روي شيريني بريزيد و روي آن را با خرده هاي برشته شده بپوشانيد و در پايان با پودر قند و در صورت تمايل کمي پودر پسته تزيين کنيد سپس در يخچال بگذاريد تا سرد شود.
نکته: دقت کنيد درجه حرارت فر بيشتر از مقدار گفته شده نباشد تا تمام لايه هاي داخلي خمير به خوبي بپزد، استفاده از خرده هاي خمير برشته داخل لايه ها به انسجام بهتر شيريني کمک ميکند.