برترين ها/ باز هم براي کباب خورها، يک نوع کباب جديد را مي خواهيم آموزش دهيم. علاقه مندان به بادمجان هم دست کمي از کباب خورها ندارند و تعدادشان زياد است. براي همين غذايي ترکيبي از هر دو را به شما آموزش مي دهيم.
چي لازم دارم:
250 گرم گوشت چرخکرده
1 عدد تخممرغ
2 /1 پيمانه جعفري
2 حبه سير
1 عدد پياز متوسط
1 ق چ فلفل سفيد
2 /1 ق چ فلفل سياه
3 ق س پودر نان
1 ق م نمک
به تعداد لازم سيخ چوبي
به ميزان لازم قارچ
به ميزان لازم گوجهفرنگي گيلاسي
2 عدد بادمجان قلمي
به ميزان لازم فلفل قلمي تند
به ميزان لازم روغن
چطور بپزم:
1. سيخهاي چوبي را به مدت 15 دقيقه داخل آب قرار دهيد تا وقتي گوشت ميپزد، به سيخ نچسبد. گوشت چرخکرده،سير، پياز رنده شده، تخممرغ، جعفري، نمک، فلفل ها وپودرنان را داخل يک ظرف مناسب بريزيد و آنها را خوب ورز دهيد.
2. بادمجانها را بعد از شستوشو بهصورت راهراه پوست بگيريد. قارچ، فلفل قلمي قرمز و گوجهفرنگيها را بشوييد و در سبدي بريزيد تا آب اضافي آنها گرفته شود.
3. يک تکه از بادمجان را به سيخ بکشيد. مقداري از مخلوط گوشت را برداريد. آن را هم بعد از بادمجان به سيخ بکشيد، سپس گوجه، قارچ و فلفل قلمي را هم بعد از گوشت به سيخ بکشيد. هر تعداد که ميشود به همين شکل کبابها را آماده کنيد. کبابها را ميتوانيد داخل فر يا داخل تابه سرخ کنيد. بعد از پخت، آنها را سرو کنيد.
يه جور ديگه:
بهتر است از روغنزيتون يا روغن کنجد براي تهيه اين کباب استفاده کنيد.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar