برترين ها/ پيتزاي پپروني يکي از انواع پر طرفدار پيتزا در دنياست. در اين مطلب روش پخت اين پيتزاي خوشمزه را براي شما آماده کرده ايم. يتزاي پپروني به عنوان پيتزاي خيلي تند معروف است.
چي لازم دارم:
خمير آماده پيتزا: ۱ عدد
مايه ماکاروني: ۴ قاشق غذاخوري
پنير موزارلا خرد شده: ۲/۱ پيمانه
کالباس پپروني (نوعي کالباس پرادويه): ۶ ورقه نازک
پنير پارمزان رنده شده: ۱قاشق غذاخوري
نعناي تازه: مقداري براي سطح پيتزا
فلفل دلمه ي سبز: به ميزان لازم
زيتون بدون هسته خرد شده: مقداري براي سطح پيتزا
چطور بپزم:
خمير پيتزا را داخل ظرف مخصوص پيتزا قرار دهيد و روي تمام سطح خمير را با فاصله دو سانت از دور تا دور خمير از اين مايه ماکاروني پر کنيد.سپس روي سطح آن را از پنير موزارلا پر کنيد و روي آن پپروني،فلفل سبز و زيتون را که با هم مخلوط کرده ايد بريزيد .در پايان جعفري و پنير پارمزان را روي پيتزا پخش کنيد.پيتزا را براي ۴۵ تا ۶۰ ثانيه در دماي بالاي مايکرو فر قرار دهيد تا اينکه پنيرها کاملاً آب شوند.اگر بخواهيد پيتزا را در فر بپزيد بايد آن را در دماي۳۵۰ درجه ي فارنهايت براي مدت ۵ تا ۷ دقيقه قرار دهيد .
توجه:
اين پيتزا براي مصرف يک نفر کافيست.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar