چاشنيک/
چي لازم دارم (براي 5 تا 6 نفر):
گوشت : 500 تا 700 گرم
آرد : نصف ليوان
پياز : يک عدد درشت
تخم مرغ : يک عدد
پودر پياز يا پودر سير : يک قاشق چايخوري
زرد چوبه : يک قاشق چايخوري
زعفران غليظ : 2 قاشق چايخوري
نمک و فلفل : به مقدار لازم
گوجه : 2 عدد
خيار شور، کاهو، چيپس و سس : به ميزان لازم
چه جوري درست ميشه:
گوشت را با پياز رنده شده و تخم مرغ مخلوط کنيد و بعد ادويهها و آرد را اضافه کنيد. بعد از ورز دادن به اندازه يک نارنگي از گوشت برداريد و روي يک پلاستيک فريزر بگذاريد؛ يک پلاستيک ديگر روي آن بگذاريد و با بشقاب ميوهخوري رويش را فشار دهيد تا پهن شود. بعد پلاستيک را از آن جدا کنيد و در تابهاي که با 2 قاشق روغن چرب کردهايد و داغ شده سرخ کنيد.
مواظب باشيد همبرگرها را زياد برشته نکنيد تا آبدار و خوشمزه بماند، اگر زياد سرخ شوند، طعم فوقالعاده را نميدهد.
نان را باز کنيد و کمي از داخلش را خالي کنيد. يک طرف نان را سس بزنيد، گوشت را قرار دهيد و دوباره روي گوشت سس بريزيد و گوجه و خيار شور را قرار دهيد و دوباره کمي سس روي گوجه خيار شور بزنيد.
حالا اگر ميخواهيد دوبل برگر درست کنيد، بايد وقتي روي گوشت اولي سس زديد، گوشت دومي را هم روش بگذاريد و بعد گوجه خيارشور و بقيه مواد را اضافه کنيد.
يک برگ کاهو را تا کنيد و روي مواد بگذاريد. روي آن چيپس بريزيد و دوباره سس بزنيد.
نکته:
ميتوانيد همبرگر را در فويل آلومينيوم بپيچيد و 10 دقيقه داخل فر با درجه 230 بگذاريد تا حسابي گرم و خوشمزه شود.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar