نماد آخرین خبر

ناهار/ صفر تا صد «دوبل برگر خانگي» را از ما بخواهيد

منبع
چاشنيک
بروزرسانی
ناهار/ صفر تا صد «دوبل برگر خانگي» را از ما بخواهيد
چاشنيک/ چي لازم دارم (براي 5 تا 6 نفر): گوشت : 500 تا 700 گرم آرد : نصف ليوان پياز : يک عدد درشت تخم مرغ : يک عدد پودر پياز يا پودر سير : يک قاشق چايخوري زرد چوبه : يک قاشق چايخوري زعفران غليظ : 2 قاشق چايخوري نمک و فلفل : به مقدار لازم گوجه : 2 عدد خيار شور، کاهو، چيپس و سس : به ميزان لازم چه جوري درست ميشه: گوشت را با پياز رنده شده و تخم مرغ مخلوط کنيد و بعد ادويه‌ها و آرد را اضافه کنيد. بعد از ورز دادن به اندازه‌ يک نارنگي از گوشت برداريد و روي يک پلاستيک فريزر بگذاريد؛ يک پلاستيک ديگر روي آن بگذاريد و با بشقاب ميوه‌خوري رويش را فشار دهيد تا پهن شود. بعد پلاستيک را از آن جدا کنيد و در تابه‌اي که با 2 قاشق روغن چرب کرده‌ايد و داغ شده سرخ کنيد. مواظب باشيد همبرگرها را زياد برشته نکنيد تا آبدار و خوشمزه بماند، اگر زياد سرخ شوند، طعم فوق‌العاده را نمي‌دهد. نان را باز کنيد و کمي از داخلش را خالي کنيد. يک طرف نان را سس بزنيد، گوشت را قرار دهيد و دوباره روي گوشت سس بريزيد و گوجه و خيار شور را قرار دهيد و دوباره کمي سس روي گوجه خيار شور بزنيد. حالا اگر مي‌خواهيد دوبل برگر درست کنيد، بايد وقتي روي گوشت اولي سس زديد، گوشت دومي را هم روش بگذاريد و بعد گوجه خيارشور و بقيه مواد را اضافه کنيد. يک برگ کاهو را تا کنيد و روي مواد بگذاريد. روي آن چيپس بريزيد و دوباره سس بزنيد. نکته: مي‌توانيد همبرگر را در فويل آلومينيوم بپيچيد و 10 دقيقه داخل فر با درجه 230 بگذاريد تا حسابي گرم و خوشمزه شود. با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar