به دخت/آموزش امروز يک نان خيلي خوشمزست که طعم سير و جعفري ميده. اين نون بيشتر با غذاهاي گوشتي مثل مرغ، گوشت و ميگو سرو ميشه ...اميدورام درست کنيد و لذت ببريد.
چي لازم دارم:
نان باگت: يک عدد
سير رنده شده: چهار حبه
پياز خرد شده: يک عدد
کره: ۱۰۰ گرم
ادويه ي مورد نظر: به مقدار لازم
پنير ورقه اي يا رنده شده: به مقدار لازم
جعفري: به ميزان لازم
چطوري درست کنم:
با يک چاقوي تيز، افقي و عمودي به شکل مکعبي نان را برش بزنيد ولي تا ته نان نبريد که تيکه هايش از هم جدا نشه.
پنير را لابه لاي برش هاي نان قرار داده، پيازچه و سيروجعفري و کمي کره آب شده را با هم مخلوط کنيد و روي نان و لابه لاي نان مي ريزيم.
نان را داخل فر با دماي ۱۸۰ الي ۲۰۰ درجه سانتيگراد به مدت ۱۰الي۱۵ دقيقه گذاشته تا پنير آب شود.
مي توانيد کره را اول نريزيد بعد از آب شدن پنير روي نان را کمي کره بريزيد.
هر مواد ديگه اي که دوست داريد مي توانيد به اين مواد اضافه کنيد مانند قارچ و…
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar