جام جم/ چي لازم دارم:
ژله ۳ بسته
خامه ۴۰۰ گرم
گلابي ۰٫۵ فنجان
سيب ۰٫۵ فنجان
هلو ۰٫۵ فنجان
آناناس کنسرو شيرين ۰٫۵ فنجان
ژلاتين ۲۰۰ گرم
خاک قند ۵ قاشق سوپخوري
وانيل ۰٫۵ قاشق مرباخوري
چطوري درست کنم:
براي تهيه اين ژله به دو قالب کوچک و بزرگي که داخل هم بيفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتي متر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتياج داريم .
ژله را در ۳ پيمانه آب جوش حل مي کنيم و ۳ پيمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مايه را در قالب بزرگتر مي ريزيم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار مي دهيم و داخل قالب کوچک تر را با وزنه يا يخ پر مي کنيم به نحوي که قالب به هيچ وجه بالا نايستد و قالب را در يخچال مي گذاريم تا ژله کاملا بسته شود بعد ژلاتين را در کمي آب جوش حل مي کنيم و با خامه و خاکه قند مخلوط مي نمائيم و ميوه هاي آماده شده را در آن مي ريزيم وقتي ژله کاملا بسته شد از يخچال خارج مي کنيم.
وزنه ها را از داخل قالب بيرون مي اوريم و قالب کوچکتر را با آب نيم گرم پر مي کنيم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج مي نمائيم با اين عمل قالب ژله اي داريم که ميان آن خالي است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتين و ميوه هاي خرد شده را داخل آن مي ريزيم و پر مي کنيم دوباره در يخچال مي گذاريم تا خامه نيز کاملا بسته شود بعد قالب را يک لحظه در آب نيم گرم قرار مي دهيم و طرف مناسبي را روي دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمي گردانيم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زينت مي دهيم
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar