آخرين خبر/
براي۲ نفر چي لازم دارم:
آرد ۳ پيمانه
خمير مايه 1.5 قاشق غذا خوري
کره ۳ قاشق غذا خوري
آب (ولرم) ۱ پيمانه
ماست ۳ قاشق غذا خوري
سير (له شده) ۳ حبه
گشنيز (ساطوري شده) ۲ قاشق غذا خوري
قند ۲ حبه
نمک به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
چطوري درست کنم:
۱- ابتدا قندها را با آب ولرم و خمير مايه مخلوط نموده، روي آن پوششي قرار داده و در جاي گرم ميگذاريم تا پف کرده و به اصطلاح عمل بيايد.
۲- آرد را 3 بار الک ميکنيم و در ظرفي ريخته، وسط آن را گود کرده سه قاشق کره، ماست، نمک و مايه عمل آمده را اضافه نموده و خمير را ورز ميدهيم.
۳- روي خمير را ميپوشانيم و اجازه ميدهيم يک ساعت در جاي نسبتا گرم استراحت کند.سطح مورد نظر را آرد پاشي کرده و خمير را با وردنه به شکل مثلث و به ضخامت يک سانتيمتر پهن ميکنيم. برگ گشنيز و سير را روي سطح خمير قرار داده و با وردنه روي آنها ميکشيم.
۴- کف تابهاي را کمي چرب کرده و خمير را از سمتي که بدون سبزي است، روي تابه داغ شده گذاشته و بعد از چهار دقيقه برميگردانيم تا کمي طلايي شود. پس از پخت و زمانيکه هنوز گرم است، مقداري کره رومال ميکنيم.
ساير نکات
1)اگر دوست داريد اين نان را در فر بپزيد و يک قابلمه آب هم در فر بگذاريد تا نان شما لطيف شود.
2)اضافه کردن شکر اين نان را خوشمزه تر ميکند.
3)اگر دوست داريد به جاي آب از شير استفاده کنيد.
4)اين نان در هند به صورت تند سرو ميشود و داخل آن پاپريکا ميريزند.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد