نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ شيرين پلو، مخصوص عاشقان طعم‌هاي خاص

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ شيرين پلو، مخصوص عاشقان طعم‌هاي خاص
آخرين خبر/ مواد لازم: برنج ۱ کيلو مرغ ۱ عدد متوسط خلال بادام ۱۰۰ گرم خلال پسته ۵۰ گرم خلال نارنج يا پرتقال نيم کيلو شکر يک کيلو زعفران ساييده يک قاشق روغن،فلفل،نمک به مقدار لازم طرز تهيه: از روز قبل خلال پرتقال يا نارنج را دو سه بار در آب جوشانيده و داخل آب سرد ميريزيم و حدود دو سه بار آب آن را عوض مي کنيم تا تلخي آن گرفته شود. سپس آن ها را در صافي ميريزيم تا آبش گرفته شود. شکر را با سه ليوان آب مي جوشانيم و از صافي رد کرده خلال را داخل شربت مي ريزيم تا چند جوش بزند و مغز خلال شيرين شود. مرغ را پس از شستن و تميز کردن ميگذاريم تا بپزد. آب مرغ را صاف کرده با دو سه قاشق روغن و يک ملاقه از شربت خلال مخلوط کرده زعفران را اضافه کرده مرغ را قطعه قطعه کرده و استخوان هاي آن را مي گيريم. برنج را آبکش کرده و ته ديگ را دو سه قاشق روغن و نصف استکان آب ميريزيم. نيمي از برنج آبکش شده را داخل ديگ ريخته مخلوط خلال را از داخل شربت بيرون آورده و روي برنج ميريزيم و نيمي از خلال بادام را شسته و روي خلال نارنج يا پرتقال مي ريزيم. دو سه کفگير از برنج را روي خلال ها پاشيده و قطعات مرغ را روي برنج قرار ميدهيم و بقيه برنج را روي مرغ مي ريزيم و روي حرارت قرار داده با کمي شربت و زعفران و روغن کافي روي سطح برنج را بپوشانيد و سپس حدود يک ساعت صبر کنيد تا برنج دم بکشد. نکته ها و گفته ها: شيرين پلو هميشه يکي از اجزاي سفره ي رنگين جشن عروسي يا مهماني هاي بزرگ است و کمتر پيش مي آيد که يگانه پلو سر سفره باشد. به اين دليل درست کردن آن را معمولاً در تخصص آشپزهاي حرفه اي مي دانند، ولي واقعيت اين است که تهيه ي شيرين پلو از پلو هاي ديگر دشوارتر نيست. توجه: مواد اين پلو بايد فرد اعلا باشد ، وگرنه درست کردن آن نقض غرض خواهد بود. شيرين پلو معمولاً با مرغ و گاهي با گوشت بره همراه است. مقدار مرغ يا گوشت براي اين دستور حدود يک کيلو است. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد