نماد آخرین خبر

ميز اردور/ طرز تهيه «دسر برفي»

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
ميز اردور/ طرز تهيه «دسر برفي»
آخرين خبر/ چي لازم دارم: شير ۱ ليتر آرد ۱ پيمانه نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوري شکر ۱ ليوان کره ۱۲۵ گرم عصاره وانيل ۱ قاشق چاي خوري پودر نارگيل به مقدار لازم کرم شانتي ۱/۲ بسته چطوري درست کنم: ۱- براي تهيه دسر برفي ابتدا آرد، نشاسته ذرت و کره رو در مايه تابه روي حرارت متوسط قرار بدهيد و هم بزنيند تا کره آب شود و کمي تفت بدهيد تا آرد از خامي در بياد. ۲- يک ليتر شير و شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدهيد در حدود 10-15 دقيقه تا قوام بياد و کامل غليظ شود. ۳- در آخر وانيل رو هم اضافه کنيد و از روي حرارت ورداريد. ۴- پودر کرم شانتي رو با 1 ليتر شير سرد بزنيد تا خامه اي شود... کف يه ظرف پيرکس مستطيلي بزرگ رو با پودر نارگيل کاملا بپوشونيد به طوريکه يه لايه ضخيم از پودر نارگيل سطح ظرف رو بپوشوند و مواد دسر ازآن به ظرف نفوذ نکند. ۵- نصف مواد رو روي پودر نارگيل ريخته و پهن کنيد و روش رو با کرم شانتي کاملا بپوشونيد و بقيه مواد رو روش بريزيد و با قاشق صاف کنيد. ۶- روي سطح ظرف دسر رو هم با پودر نارگيل بپوشونيد و بذاريد تو يخچال براي 8 -9 ساعت بموند. ۷- بعد از اين مدت دسر رو به شکل مربعهاي کوچک برش زده و با احتياط از ظرف خارج کنيد تا لايه ها از هم جدا نشوند و با پودر پسته تزيين و سرو کنيد. ساير نکات ميتوانيد بجاي کرم شانتي و 1 ليتر شير از خامه فرم گرفته استفاده کنيد. اگر از پودر کرم شانتي استفاده ميکنيد يک ليتر سير نياز ميباشد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد