ايران کوک/
چي لازم دارم:
برنج 2 پيمانه
تخم مرغ 1 عدد
ماست چکيده 4 قاشق غذاخوري
زعفران به ميزان دلخواه
نمک و فلفل به ميزان دلخواه
روغن 3 قاشق غذاخوري
زرشک، خلال پسته و بادام براي تزئين (اختياري)
چطوري درست کنم:
برنج را با چند ليوان آب و مقداري نمک داخل قابلمه و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشي کنيد ( برنج را زماني آبکشي کنيد که وقتي دانه برنج را ميان دو انگشت مي فشاريد اطراف آن نرم و مغز آن کمي خام باشد ).
در ظرفي تخم مرغ ، ماست چکيده و روغن را با يکديگر مخلوط مي کنيم. زعفران را از قبل با مقدار کمي آب دم کنيد و زعفران دم کرده را به ترکيب اضافه کنيد.سپس برنج آبکش شده را به آن اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد تا تمام برنج به مايه آغشته شود. با کمي نمک و فلفل آن را مزه دار کنيد. ترکيب را در قابلمه اي که مي خواهيد ته چين را در آن بپزيد بريزيد و با پشت قاشق يا کفگير آن را خوب فشار دهيد تا متراکم شود. دقت داشته باشيد که سطح ته چين صاف و يکنواخت باشد و خوب فشرده شده باشد.
قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد. زمانيکه صداي جلز و ولز روغن به گوش رسيد حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد ته چين ساده به مدت 1 ساعت به آرامي بپزد. پس ازين مدت قابلمه را از روي حرارت برداريد. اجازه دهيد کمي خنک شود تا ته چين راحتتر جدا شود. سپس قابلمه را برگردانيد و به دلخواه با کمي زرشک تفت داده شده، خلال پسته يا بادام تزيين کنيد و نوش جان کنيد. مي توانيد اين ته چين خوشمزه و زعفراني را بدون تزيين نيز سرو کنيد.
نکته: پخت ته چين آنقدرها هم سخت نيست و با ياد گرفتن فوت و فن هاي پخت ته چين مي توانيد ته چيني فوق العاده و مجلسي داشته باشيد. اين دستور پخت ته چين ساده زعفراني است. مي توانيد با اضافه کردن مواد مختلف ته چين هاي متفاوتي داشته باشيد. مانند ته چين مرغ، ته چين بادمجان و قارچ ، ته چين گوشت و بادمجان، ته چين قالبي، … داشته باشيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد