برترين ها/
چي لازم دارم:
هندوانه له شده: 1 پيمانه
آرد: 220 گرم
کره: 125 گرم
بکينگپودر: 1 قاشق سوپخوري
شکر: 165 گرم
آب هندوانه: يک چهارم پيمانه
تخممرغ: 2 عدد
چطور بپزم:
1. ابتدا داخل قالب کاپکيک را کاغذ مخصوص کاپکيک ميگذاريم. سپس کره و شکر را با همزن ميزنيم تا سبک و سفيد شود. تخممرغها را يکي يکي و بعد هندوانه له شده و مخلوط آرد و بيکينگپودر را اضافه ميکنيم. آب هندوانه را هم اضافه کرده و هم ميزنيم تا مايع يکدست داشته باشيم.
2. مايه آماده شده را به آرامي داخل کاغذهاي کاپکيک ميريزيم؛ طوري که سر کاغذها يک تا دو سانتيمتر خالي باشد؛ سپس کاپکيکها را به مدت 35 تا 40 دقيقه داخل فر ميگذاريم تا کاملا پخته شود. دماي فر بايد 180 درجه سانتيگراد باشد.
براي تزئين کاپکيک هندوانه: ابتدا خمير فوندانت را از لوازم قنادي تهيه کرده؛ رنگ سبز و قرمز را با کاترهاي مختلف قالب ميزنيم و براي تزيين روي کيکها ميگذاريم.
نکته: خمير فوندانت را ميتوانيد از فروشگاههاي لوازم قنادي تهيه کنيد که در رنگهاي مختلف موجود است. البته خودتان هم ميتوانيد رنگآميزي اين خمير را درخانه انجام دهيد
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد