پارسه گرد/ توجه داشته باشيد که برنجي که براي برنج سرخ شده با سبزيجات مي پزيد کاملا دان و مجلسي باشد تا در زمان سرخ شدن شکل خود راحفظ کند و خرد نشود.
چي لازم دارم:
برنج 450 گرم
نخود فرنگي و ذرت پخته شده 1 پيمانه
پيازچه 4 عدد
فلفل دلمه اي 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
کره 2 قاشق غذاخوري
سس شيرين سويا 1 قاشق سوپ خوري
چطور بپزم:
پيازچه را به صورت ريز خرد مي کنيم.
تخم مرغ را شکسته و هم بزنيد.
فلفل دلمه اي را به صورت نگيني خرد کنيد.
برنج را پخته و کنار بگذاريد.
کره را در تابهاي گود و بزرگ روي شعله متوسط حرارت ميدهيم.
تابه را کمي چرخ ميدهيم تا سطح آن با کره پوشيده شود. نخود فرنگي را همراه با ذرت و فلفل دلمهاي اضافه کرده، 1 دقيقه هم زده و سرخ ميکنيم.
تخم مرغ را افزوده، 1 دقيقه به هم ميزنيم تا بپزد. برنج و سس شيرين سويا را هم در آخر اضافه ميکنيم تا پس از 2 تا 3 دقيقه کاملا حرارت ببيند. غذا را در ظرف مناسب ريخته و سرو ميکنيم.
نکات تکميلي در مورد برنج سرخ شده
برنج سرخ شده جزو غذاي ملل - ساير ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15 دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقيقه ميباشد .
برنج سرخ شده را مي توانيد در وعده نهار - شام - سرو کنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 8 نفر مناسب ميباشد .
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد