نماد آخرین خبر

سوپ و آش/ طرز تهيه سوپ خامه‌اي ذرت شيرين

منبع
تبيان
بروزرسانی
سوپ و آش/ طرز تهيه سوپ خامه‌اي ذرت شيرين
تبيان/ مدت زمــان طـــــــبخ : 30 دقيقه مناسب براي تعداد : 4 نفر جدول ارزش غـذايي کالري براي يک نفر: 46 کالري چربي براي يک نفر: 1.50 گرم پروتئين براي يک نفر: 1.70 گرم کربوهيدرات براي يک نفر: 6.50 گرم چي لازم دارم: 1. روغن نباتي: 1 قاشق غذاخوري 2. سير له شده: 3 حبه 3. ريشه زنجبيل تازه رنده شده: 1 قاشق چاي خوري 4. عصاره مرغ: 700 ميلي ليتر 5. کنسرو ذرت شيرين خامه اي: 375 گرم 6. سس ماهي تايلندي: 1 قاشق غذاخوري 7. گوشت کنسرو ميگو آبکش شده: 175 گرم 8. تخم مرغ: 1 عدد 9. نمک: به ميزان لازم 10. فلفل: به ميزان لازم 11. شويد تازه خرد شده جهت تزيين: مقداري 12. فلفل قرمز جهت تزيين: مقداري چطوري درست کنم: 1. روغن را داخل قابلمه بزرگي حرارت داده, سير را اضافه نموده و يک دقيقه هم بزنيد. 2. زنجبيل را به قابلمه اضافه نموده, عصاره مرغ و ذرت شيرين خامه اي را افزوده و به جوش آوريد. 3. سس ماهي, گوشت ميگو, نمک و فلفل را اضافه نماييد. اجازه دهيد سوپ به جوش بيايد . 4. تخم مرغ را بزنيد و کم کم به سوپ اضافه نماييد, به طوري که به صورت رشته هاي بلند در بيايد. اجازه دهيد مواد حدود 30 دقيقه به آرامي بجوشند . 5. سوپ خامه اي ذرت شيرين را با ملاقه داخل کاسه هاي سوپ خوري ريخته و با گشنيز روي آن را تزيين نماييد، فلفل را روي آن بپاشيد و گرم سرو نماييد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد