بيست ستون/
مواد لازم براي کاناپس قارچ براي 10 نفر :
خمير پيتزا 3 عدد
کره 60 گرم
پيازچه ريز خردشده 1 پيمانه
قارچ 500 گرم
آرد ⅓ پيمانه
شير ½ پيمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان دلخواه
پنير پيتزاي رنده شده 500 گرم
آويشن به ميزان دلخواه
روغن به ميزان لازم
طرز تهيه کاناپس قارچ :
ابتدا کره را روي حرارت ملايم قرار داده و پيازچه را در آن تفت مي دهيم.سپس قارچ ها را شسته و لايه لايه مي کنيم. آنگاه قارچ را به پيازچه افزوده و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه مي کنيم. مواد را از روي حرارت برداشته و آرد را به آن افزوده و خوب مخلوط مي کنيم.
آنگاه شير را به آن اضافه مي کنيم و مجددأ روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. زماني که مواد به حالت غلظت رسيد، از روي حرارت برمي داريم. سپس سيني فر را به روغن آغشته کرده و خمير پيتزا را روي آن قرار مي دهيم.
روي خمير پيتزا ابتدا مواد را ريخته و به يک ميزان پهن مي کنيم. سپس رويش آويشن پاشيده و در آخر پنير پيتزا مي پاشيم. سپس فر را از قبل گرم کرده و کاناپس قارچ را به مدت 20 دقيقه با دماي 180 درجه ي فارنهايت در فر قرار داده تا بپزد و پنير پيتزا آب شده و طلايي رنگ شود.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد