نماد آخرین خبر

سوپ و آش/ سوپ فندق و سيب زميني ديگه چيه؟

منبع
بيتوته
بروزرسانی
سوپ و آش/ سوپ فندق و سيب زميني ديگه چيه؟
بيتوته/ سوپ فندق يک سوپ کاملا متفاوت با طعمي دلنشين است. ماده اصلي اين سوپ، فندق و سيب زميني است. بودن اين دو ماده در کنار هم در اين سوپ، طعم آن را متفاوت و خوشمزه کرده است. مواد لازم براي 4 نفر: 2 پيمانه فندق 4 پيمانه آب 5 عدد سيب زميني 2 عدد برگ بو 1 ق چ نعناي خرد شده به ميزان لازم نمک و فلفل به ميزان لازم روغن طرز تهيه: 1. سيب زميني ها را بشوييد، سپس آنها را همراه با مقداري آب بگذاريد تا بپزند. وقتي سيب  زميني ها کاملا نرم شدند، آنها را با آب سرد بشوييد تا بتوانيد به راحتي پوست هايشان را جدا کنيد. سيب زميني هاي بدون پوست را داخل يک ظرف مناسب خوب له کنيد. 2. فندق ها را به مدت يک شبانه روز خيس کرده، سپس پوست آنها را جدا کنيد. فندق هاي بدون پوست را همراه با 4 پيمانه آب داخل مخلوط کن بريزيد و دستگاه را روشن کنيد تا فندق و آب کاملا به خورد هم بروند و يکدست شوند، سپس آن را داخل يک قابلمه مناسب بريزيد.کمي روغن، برگ بو و نعناي خرد شده را هم اضافه کنيد. قابلمه را حدود 5 دقيقه روي حرارت کم قرار دهيد. بعد از زمان ذکر شده برگ بو را از داخل قابلمه درآورده و حرارت را خاموش کنيد. 3. حال مخلوط فندق را به سيب زميني هاي له شده اضافه کنيد. مقداري نمک و فلفل هم بريزيد. مخلوط را داخل مخلوط کن يا ظرف غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن کنيد تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. مواد داخل مخلوط کن را داخل قابلمه روي حرارت بگذاريد و حدود 7 تا10 دقيقه صبر کنيد تا سوپ جا بيفتد، سپس آن را از روي حرارت برداريد. 4. سوپ را داخل ظرف مورد نظرتان بريزيد، آن را با فندق تزيين کرده و سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد