نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ طرز تهيه خميري براي کشک و بادمجان لقمه

منبع
بيتوته
بروزرسانی
 غذاي اصلي/ طرز تهيه خميري براي کشک و بادمجان لقمه
بيتوته/ چي لازم دارم: آرد سفيد 3 ليوان شيرخشک 3 قاشق غذاخوري خمير مايه 1 قاشق غذاخوري بکينگ پودر 1 قاشق مرباخوري شکر 1.5 قاشق چايخوري نمک نصف قاشق چايخوري روغن زيتون (يا هر روغن مايع ديگر) 3-4 قاشق غذاخوري آب به ميزان لازم ( حدود 1 و 1/4 ليوان ) چطوري درست کنم: خمير مايه و شکر را با 1/4 ليوان آب مخلوط کرده ده دقيقه در جاي گرم و تاريک مي گذاريم تا خمير مايه پف کند. اگر خمير مايه فوري استفاده مي کنيد صبر کردن نمي خواهد و در همين مرحله روي آرد بريزيد. مواد خشک را با خمير مايه و روغن مخلوط مي کنيم و يک ليوان آب را کم کم مخلوط مي کنيم . خمير را ده دقيقه ورز مي دهيم تا به دست نچسبد. روي خمير را با دست روغني چرب مي کنيم و يک پلاستيک فريزر را باز کرده روي آن مي کشيم و روي پلاستيک يک دستمال مي اندازيم. سپس يک تا دو ساعت در جاي گرم مي گذاريم تا خمير دو برابر شود. حالا خمير را با وردنه صاف کرده و با قالب گل 5 پر به ابعاد تقريبي 14 سانتي متر قالب مي زنيم. يک قالب کمي کوچکتر و شش پر خريده ام. از اين ها که دسته اش موقع جمع کردن ميخوابد. سايز آن خيلي مناسب تر است! بعد از صاف کردن خمير آن ها را قالب زده گلها را داخل قالب مافين که از قبل چرب کرده ايد بيندازيد طوري که گلبرگهاي گل رو به بالا بماند و در فر 170 درجه به مدت 10-15 دقيقه بپزيد تجربه : چرب کردن قالب مافين براي اين خمير لازم نيست. دقت کنيد که کمي تغيير رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکي و نازکي زود مي سوزد ( مال من سري اول قهوه اي شد) داخل کاسه ها چون غذا سرو مي شود مهم نيست که کمي سفيد باشد. بعد از سرد شدن در نانهاي کاسه شکل حاصل کشک و بادمجان تان را سرو و با کشک ، نعنا داغ و سير داغ و يک برگ جعفري تزيين کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد