نماد آخرین خبر

ناهار/ طرز تهيه خورش قيمه مجلسي با طعمي فوق العاده خوشمزه

منبع
ويستا
بروزرسانی
ناهار/ طرز تهيه خورش قيمه مجلسي با طعمي فوق العاده خوشمزه
ويستا/ مواد لازم خورش قيمه راسته گوسفند :•: ۳۰۰ گرم پياز متوسط :•: ۱ عدد لپه خيس شده :•: ۱ ليوان گوجه‌فرنگي متوسط :•: ۴ عدد ليمو عماني :•: ۴ عدد سيب زميني متوسط :•: ۲ عدد زردچوبه، زعفران نمک و فلفل سياه :•: به ميزان دلخواه روغن مخصوص سرخ کردن :•: ۳ قاشق غذاخوري خورش قورمه سبزي , طرز تهيه قورمه سبزي , قورمه سبزي خوشمزه خورشت قيمه,طرز تهيه خورشت قيمه,دستور پخت خورشت قيمه طرز تهيه خورشت قيمه براي تهيه خورشت قيمه در ابتدا پياز را خرد کنيد و در روغن تفت بدهيد سپس گوشت‌ خرد شده را به آن افزوده و زردچوبه و فلفل را اضافه کنيد و به همراه ۳ تا ۴ ليوان آب بگذاريد بپزد. پس از نيم‌پزشدن به آنها ليمو و لپه بزنيد و بگذاريد خورش کاملاً جا بيفتد. نيم ساعت مانده به برداشتن خورش قيمه به آن زعفران ساييده شده و نمک را اضافه نماييد و گوجه فرنگي‌هاي دو نيم شده را روي خورش قرار دهيد ، به طوري که پوست‌شان روي آب باشد. در هنگام کشيدن نيز گوجه‌ها را در کناري قرار دهيد و خورش قيمه را بريزيد و روي آن را با خلال سرخ شده سيب زميني تزيين کنيد. خورش بادمجان , طرز تهيه خورش بادمجان , پخت غذاي خورش بادمجان خورش قيمه با يک روش ديگر قيمه , خورش قيمه , خورشت قيمه , خورش قيمه مجلسي , خورش قيمه نذري , خورش قيمه با قارچ مواد لازم خورش قيمه گوشت خورشي :¤: 5/0 کيلو پياز :¤: 2 عدد سيب زميني :¤: 400 گرم لپه :¤: 200 گرم ليمو عماني :¤: 5 عدد رب گوجه فرنگي :¤: 2 قاشق غذاخوري نمک، فلفل و زردچوبه :¤: به مقدار لازم روغن :¤: به مقدار لازم دستور طرز تهيه خورش قيمه سيب زميني جا افتاده مجلسي و خوشمزه قيمه , خورش قيمه , خورشت قيمه , خورش قيمه مجلسي , خورش قيمه نذري , خورش قيمه با قارچ طرز تهيه خورش قيمه براي تهيه خورش قيمه خوشمزه ابتدا پياز را ريز خرد کنيد و با مقداري روغن در قابلمه يا زودپز تفت دهيد. لپه را بشوييد. گوشت را قطعه قطعه خرد کنيد و با پياز و لپه شسته شده تفت دهيد. در موقع تفت دادن به مقدار کافي فلفل و زردچوبه هم به مواد اضافه کنيد. همين که رنگ گوشت عوض شد، مقداري آب روي آن بريزيد و بگذارييد با شعله ملايم بپزد. بعد از يک ساعت، ليمو عماني ها را با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنيد. سپس حرارت شعله را کم کنيد تا خورش قيمه به آرامي بپزد و جا بيفتد. در انتهاي پخت خورش ، نمک و رب گوجه فرنگي را به آن اضافه کنيد. وقتي خورش به روغن افتاد و مواد خورش کاملاً پخت، شعله را خاموش کنيد. سيب زميني ها را پوست بکنيد و خلال کنيد و با روغن داغ در ماهيتابه سرخ کنيد. بعد از اينکه خورش را در ظرف کشيديد، سيب زميني هاي سرخ شده را روي آن بريزيد ( يا مي توانيد قبل از ريختن خورش قيمه سيب زميني در ظرف ، سيب زميني ها را در آن بريزيد و هم بزنيد ). در صورت تمايل مي توانيد مقدار خيلي کم هم دارچين روي ظرف خورشت قيمه بريزيد که البته بستگي به ذائقه شما دارد. همچنين مي توانيد براي تزئين خورش در ميهماني ها ، مقداري از سيب زميني را به صورت گل ببريد و سرخ کنيد. و روي خورشت بريزيد. خورش قيمه مانند خورش فسنجان و خورش قورمه سبزي از معروف ترين و پرطرفدارترين خورشت هاي ايراني محسوب مي شود که در نذري ها هم بيشترين سهم را دارد. خورش باميه,طرز تهيه خورش باميه,دستور پخت غذاي خورش باميه عربي 10 نکته براي خوشمزه تر شدن خورش قيمه 1 – گوشتي که براي تهيه خورش قيمه مورد استفاده قرار مي‌گيرد، گوشت خورشي است که يا از گوشت گوساله تهيه مي‌شود که بهتر است مغز ران باشد يا گوشت گوسفند که در اين صورت گوشت سردست را به شما توصيه مي‌کنم. 2 – ظرف مناسب پخت اين غذا، قابلمه مسي است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالي و به رنگ فيروزه‌اي سرو کرد تا به اين ترتيب غذا ظاهري زيبا پيدا کند. 3 – هرگز در خورشتان آب‌ليمو نريزيد بلکه آن را با ليموعماني و رب گوجه‌فرنگي ترش مزه‌دار کنيد. يادتان باشد که برخي از رب‌هاي گوجه‌فرنگي ترش مزه هستند و مي‌توانند به هر چه خوش‌طعم شدن خورش کمک کنند 4 – براي آماده کردن لپه، بعد از خيساندن، آن‌ها را چند دقيقه در آب بجوشانيد و کف سياه حاصل از جوشيدن را بگيريد تا بوي خاص آن از بين برود و افزودن اين لپه‌ها به خورش، طعم بهتري به آن خواهد داد. در غير اين صورت لپه‌ها را به همراه گوشت تفت دهيد و سپس آب را در خورش بريزيد تا مواد در کنار هم بپزند و لپه‌ها شکل خود را از دست ندهند. 5 – رب گوجه‌فرنگي و زعفران از عوامل رنگ دهنده به خورشت قيمه هستند و افزودن کمي دارچين به غذا طعم بهتري به آن خواهد داد. 6 – ليمو عماني‌ها را 20 دقيقه قبل از سرو به خورش اضافه کنيد زيرا زود انداختن آن‌ها باعث تلخي خورش مي‌شود. دير انداختن آن‌ها باعث مي‌شود که غذا طعم ليموعماني پيدا نکند. 7 – هرگز روي خورش قيمه، چيپس خلالي نريزيد بلکه خودتان خلال‌هاي سيب‌زميني تازه را سرخ و همراه غذا سرو کنيد. 8 – انداختن 2 عدد گوجه‌فرنگي قاچ شده در خورش، هم طعم بهتري به اين غذا مي‌دهد هم باعث مي‌شود تا اين خورش رنگ بهتري پيدا کند. 9 – خورش قيمه بايد با يک بشقاب سبزي خوردن و برنج زعفراني سرو شود. ته‌ديگ برنج هم بايد از نوع ناني باشد زيرا اين غذا با خلال‌هاي سيب‌زميني سرو مي‌شود پس نبايد ته‌ديگ غذا را هم سيب‌زميني گذاشت. به خاطر داشته باشيد که گذشتن ته‌ديگ نان در کنار اين خورش طعم به يادماندني‌اي به آن خواهد داد. 10 – نوشيدني‌اي که به شما پيشنهاد مي‌کنم با خورش قيمه ميل کنيد، دوغ، شربت به‌ليمو و شربت گل سرخ است که با نوشيدن آن‌ها وعده غذايي‌تان کامل خواهد شد با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد