آخرين خبر/
چي لازم دارم:
آرد 300 گرم
خامه 3 ق غ
گشنيز 3 ق غ
زرشک 3 ق غ
آب 1 پ
ماءالشعير 1/4 پ
سينه مرغ پخته شده 1 عدد
پياز 1 عدد
فلفل دلمه
آبليمو ،نمک، فلفل به ميزان لازم
پنير پيتزا
قارچ 200 گرم
چطوري درست کنم:
ابتدا آرد،نمک،خامه،گشنيز و ماءالشعير را مخلوط ميکنيم و سپس آب را کم کم اضافه کرده تا خمير لطيفي بدست آيد.خمير را براي مدت بيست دقيقه در نايلون استراحت ميدهيم.
الان نوبته مواد مياني است.ابتدا پيازمان را تفت ميدهيم. سينه مرغ خرد شده و فلفل دلمه و قارچ تفت داده شده را به پياز داغمان اضافه ميکنيم.اينها را با پياز تفت ميدهيم و بعد هم زرشک را اضافه ميکنيم.نمک،فلفل،آبليمو را اضافه ميکنيم.مواد را هم زده و اجازه ميدهيم خنک شوند.به سراغ خميرمان که استراحت لازم را داشته ميرويم و آنرا به 8 قسمت تقسيم کرده و با وردنه به صورت مستطيل باز ميکنيم.
مقداري از مواد را روي خمير ريخته و مقداري پنير پيتزا هم روي آن،يکطرفه خمير را تا کرده براي چسبيدن دوسر خمير و به شکل حلقه در آوردن لبه هاي خميرمان را با آب خيس ميکنيم و حالت ميدهيم.آنها را در روغن سرخ کرده و نوش جان
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار