بيتوته/ پاستاها را به صورت توپ دربياوريد، درون آرد سوخاري بغلتانيد و در تابه سرخ کنيد. اينطوري غذاي جديد و شگفت انگيز داريد، که هم خودتان و هم بقيه اعضاي خانواده از ديدن آن گل از گلشان باز مي شود.
مواد مورد نياز براي توپک پاستا :
پاستا حلزوني 8 پيمانه
ژامبون گوشت (نگيني خرد شده) 6 پيمانه
پنير فونتينا 1 پيمانه
تخم مرغ 3 عدد
شير گرم 1 پيمانه + 2 قاشق سوپخوري
پنير چدار 2.5 پيمانه
خامه ترش سه چهارم پيمانه
آرد 1 قاشق سوپخوري + يک دوم پيمانه
پودر سوخاري 2.5 پيمانه
نمک، فلفل سياه، فلفل سفيد به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم
کره 1 قاشق سوپخوري
روش پخت توپک پاستا :
داخل قابلمه اي مقداري آب ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد. سپس پاستا را به همراه 1 قاشق سوپخوري نمک به آن افزوده و بگذاريد تا بپزد (ولي له نشود). سپس آبکش کرده و کنار بگذاريد.
کره را داخل تابه اي روي حرارت ذوب کنيد. بعد 1 قاشق سوپخوري آرد را به آن افزوده و هم بزنيد تا بوي خامي آن از بين برود (به مدت 2 دقيقه)، سپس 1 پيمانه شير گرم به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهيد تا کمي غليظ شود. بعد 1 پيمانه پنير چدار را به آن افزوده و هم بزنيد تا ذوب شود.
پاستاي پخته شده، سس پنير، خامه ترش، ژامبون، بقيه پنير چدار، پنير فونتينا، 1 قاشق چايخوري نمک و مقداري فلفل سفيد را درون ظرفي ريخته و مخلوط کنيد. سپس با در بسته به مدت 2 ساعت داخل يخچال بگذاريد.
يک دوم پيمانه آرد، 1 قاشق چايخوري نمک، فلفل سياه و فلفل سفيد را داخل کاسه اي ريخته و مخلوط کنيد.
تخم مرغ و بقيه شير را درون کاسه اي ديگر ريخته و مخلوط کنيد.
پودر سوخاري را درون ظرفي بريزيد.
پاستا را از يخچال خارج کرده، از آن به اندازه يک نارنگي برداشته و در دست گرد کنيد (تقريبا 36 توپک).
هر توپک را به ترتيب در مخلوط آرد، مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاري غلتانده، به مدت 10 دقيقه در يخچال بگذاريد.
مقداري روغن داخل تابه اي نسبتا گود ريخته و روي حرارت بريزيد. بعد توپک را داخل روغن غوطه ور قرار داده و سرخ کنيد تا قهوه اي رنگ شود (حدود 3 دقيقه)، سپس روي دستمال حوله اي قرار دهيد تا روغن اضافه آن خارج شده و به صورت داغ سرو کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار