آخرين خبر/
چي لازم دارم:
نشاسته گُل(گندم) 1 پيمانه
آرد برنج 1/2 پيمانه
شير 6 پيمانه
آب 4 پيمانه
گلاب 1 پيمانه
شکر 2/5پيمانه
زعفران و خلال يا پودر پسته به ميزان لازم
چطوري درست کنم:
1.ابتدا آب و نشاسته را با هم مخلوط کنيد تا نشاسته باز شود.
2.آرد برنج را در شير الک و مخلوط کنيد و از صافي رد کنيد.
3.مخلوط آب و نشاسته و شير و آرد برنج را باهم مخلوط و در قابلمه چدن يا تفلون بريزيد.
4.حالا شکر را هم اضافه کنيد.
5.مخلوط مواد را روي حرارت ملايم قرار داده و مدام هم بزنيد(حرارت بايد ملايم باشد تا نشاسته و آرد برنج خوب پخته شوند و بوي خامي آنها از بين برود)
6.وقتي قوام مايه بيشتر شد گلاب را اضافه و به هم زدن ادامه دهيد.
7.آنقدر مايه بايد روي حرارت ملايم هم زده شود تا غليظ شده و رد قاشق از روي آن محو نشود.
(حتما از قاشق چوبي براي هم زدن تر حلوا استفاده کنيد)
9.وقتي مايه خوب غليظ شد نيمي از آن را در ظرف مورد نظر ريخته و صاف کنيد و بقيه را با محلول زعفران دمکرده مخلوط کرده و دوباره روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به غلظت برسد.
10.وقتي اثر قاشق از روي مايه زعفراني محو نشد آن را روي مايه سفيد نيم بند ريخته و صاف کنيد و بگذاريد در دماي محيط خنک شده و بعد به يخچال انتقال دهيد(ظرف را با سلفون بپوشانيد)و يک شب صبر کنيد و بعد بُرِش زده و سرو کنيد.
ميتوانيد تر حلوا را به صورت تک رنگ درست کنيد به اين صورت که نصف مايه را به صورت سفيد درظرف جدا بريزيد و مايه زعفراني را هم در ظرف ديگري بريزيد تا جداگانه ببندند.
اين حلوا حدود 2 تا 3 روز در يخچال قابل نگهداري است.
منظور از پيمانه همان پيمانه استاندارد شيريني پزي يا ليوان دسته دار فرانسوي است.
اين مقدار تر حلوا مناسب 6 تا 8 نفر است.
تر حلواي مرغوب بسيار لطيف و داراي بافت کاملا براق است
گلهاي روي حلوا از فوندانت ميباشد
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار