نماد آخرین خبر

غذاي ملل/ پودينگ برنج يا سوتلاچ ترکيه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي ملل/ پودينگ برنج  يا سوتلاچ ترکيه
آخرين خبر/ چطوري درست کنم: برنج نيم دانه(نصف پيمانه) را خوب شسته و در قابلمه سايز متوسط ريخته و آب را تا حدي روي برنج بريزيد که برنج خوب بپزد و دانه هاي برنج شبيه شيربرنج شکفته شود . ‎از شير (يک ليتر ) يک فنجان برداشته و به آن نشاسته ذرت (دو قاشق غذاخوري ) و وانيل (يک قاشق چ )را اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا صاف شود سپس آن را کنار بزاريد.دقت کنيد که براي اينکار شير بايد سرد باشد. . ‎مابقي شير و شکر (يک پيمانه ) را به قابلمه برنج اضافه کرده تاشکر کاملا حل شود و محتويات درون ظرف کمي جا بيوفتد . ‎سپس مخلوط نشاسته و شير که از قبل کنار گذاشته شده را با زرده تخم مرغ (يک عدد) و خامه (يک دوم پيمانه ) مخلوط و به ساير مواد بر روي حرارت اضافه کرده ، از اين پس مواد را مرتبا بايد هم بزنيد چرا که با اضافه کردن نشاسته ذرت ممکن است دسر شما ته بگيرد و بسوزد بعد از پانزده دقيقه مواد را از روي حرارت برداشته و در کاسه هايي که در برابرحرارت فر مقاوم هستند بريزيد و کاسه ها را در سيني فر گذاشته و داخل سيني را کمي آب ريخته و در فر دويست درجه تا زماني که روي دسر سوتلاچ طلايي رنگ شود بپزيد و در اواخر پخت گريل فر را روشن کرده تا روي دسر کاراملي رنگ شود در انتها دسر هم بصورت گرم هم بعد از سرد شدن درون يخچال اماده براي سرو شدن است با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد