نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ ته چين مرغ مجلسي با دستوري ساده و بدون فر

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ ته چين مرغ مجلسي با دستوري ساده و بدون فر
هنر در خانه/ يکي از خوشمزه ترين و پرطرفدارترين غذاهاي اصيل ايراني ته چين مرغ است که کدبانوهاي هنرمند با روش هاي مختلف اقدام به پخت آن مي نمايند. اگر شما نيز به دنبال دستور پخت و طرز تهيه ته چين مرغ با روشي امتحان شده هستيد، پيشنهاد مي کنيم اين مطلب را از دست ندهيد و با استفاده از دستور پختي که در ادامه ارائه مي دهيم ته چين خوشمزه و خوش پختي را بپزيد و از اين طريق با غذايي عالي از مهمان ها پذيرايي نماييد. ته چين مرغ را مي توان با سينه مرغ و يا ران مرغ پخت، همانطور که قبلا در طرز تهيه خورش مرغ نيز مطرح نموديم استفاده از قسمت هاي مختلف گوشت مرغ سليقه ايي است و به ذائقه شما عزيزان بستگي دارد. براي پخت ته چين مرغ نيز از همين روش استفاده نماييد. در ادامه دستور پخت و طرز تهيه ته چين مرغ را ملاحظه مي فرماييد که دستوري امتحان شده و بسيار عالي براي پخت اين غذاي خوشمزه محسوب مي گردد. چي لازم دارم: گوشت مرغ : سه تکه برنج : سه پيمانه پياز متوسط : يک عدد هويج : يک عدد متوسط زرده تخم مرغ : سه عدد زعفران دم کرده : حدود نصف ليوان ماست چکيده : نصف ليوان روغن : به مقدار لازم زرشک، خلال بادام و يا پسته در صورت تمايل براي تزيين چطور بپزم: ابتدا برنج را با مقدار کمي نمک خيس نماييد و اجازه دهيد چند ساعتي خيس بخورد. حال پياز و هويج را خرد نموده و با مرغ در قابلمه بريزيد، سپس آب و ادويه (نمک، فلفل، زردچوبه) اضافه کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا مرغ بپزد. بعد از پخت مرغ را ريش ريش نماييد ( البته مي توانيد از تکه هاي دست نخورده نيز استفاده کنيد) حال زرشک، خلال بادام و پسته را با کمي روغن تفت دهيد و کنار بگذاريد. در اين مرحله زرده هاي تخم مرغ، ماست، روغن و زعفران را با يکديگر مخلوط نموده و در صورت تمايل دو يا سه قاشق از آب مرغ به آن اضافه نماييد. برنج را مطابق با دستور پخت پلو ساده آبکش کنيد. حال کف و ديواره هاي قابلمه را با روغن چرب کنيد. سپس دو سوم از برنج را با مواد ماستي مخلوط نماييد و نصف اين پلو زعفراني را ته قابلمه ريخته و با قاشق صاف نماييد. سپس مرغ ها ريش ريش شده را روي آن ريخته و بعد مخلوط زرشک و خلال بادام را اضافه کنيد و سپس مابقي برنج زعفراني را اضافه نموده و مجددا با قاشق صاف نماييد. در آخر برنج سفيد را ريخته و بعد از صاف کردن، کمي روغن را با دو يا سه قاشق آب مرغ مخلوط کرده و روي برنج سفيد بريزيد. حال قابلمه را روي حرارت ملايم به مدت 40 دقيقه قرار دهيد و بعد از گذشت اين زمان ديس مناسبي به جاي درب قابلمه روي آن قرار دهيد و ته چين را برگردانيد و اطمينان داشته باشيد که ته چين مرغ شما عالي و بي نظير خواهد بود. براي تزيين نيز مي توانيد از روش هاي به کار برده شده در تزيين کيک مرغ و يا تزيين برنج استفاده نماييد.