نمناک/
مواد لازم براي آشک گوشتي افغاني
آرد ترميده 1000 گرم
تخم يک عدد
گوشت سرخي 750 گرم (کوفته شود .)
پياز دو عدد
سير
نمک
نعناع
رب رومي دو قاشق کلان
روغن
چکه يا قورت
آب
لوبيا سرخ
کوري يا زردچوبه
آشک گوشتي
طرز تهيه آشک گوشتي افغاني
آرد را با آب شير گرم تخم و نمک 20گرام روغن مايع خمير کنيد. براي دقيقه30 بگذاريد.بعدا ذغاله هاي کوچک از خمير برداشته درجه اول بعداً دوم بعد سوم و بعداً درجه چهارم خمير را نازک هموار نموده چهارگوشه و يا مدور برش نمايد . انگشتان دست را با آب تر نموده يک طرف خمير برش شده زده و مقداري نيم قاشق خورد گوشت تهيه شده در بين آن گذاشته سر آشک را با محکم ببنديد .
لعاب روي آشک
روغن را داغ نموده رومي و سير لعاب نموده و نمک را نيز بالاي آن علاوه نموده بمانيد به روغن بيايد. لوبيا را نيز نرم کرده آب اش را برطرف کنيد و بالاي لعاب آماده شده بريزيد. ويا از کنسرو لوبيا استفاده نمايد .
چکه را نيز با سير کوبيده شده ، آب سرد و نمک در حل کنيد .
يک ديگ بزرگ آب وقدري نمک علاوه نموده بالاي حرارت قرار دهيد . بگذاريد آب به غليان بيايد .
خمير را توسط ماشين نازک نموده بعداً به شکل دلخواه ي خود شما چارکنجه و يا گرد خمير را ببُريد. گوشت را در بين خمير ها برش شده قرار داده و محکم بسته کنيد. همه آشک ها را در بين تکري آرد پاش داده و بيچيند.
همين که تٌکري پر شد روي آن را با دستمال پاکيزه بپوشانيد. که آشک ها خشک نشوند. همين که پرکردن آشک تمام شد. به احتياط آشک ها را به ديگ آب جوش بي اندازيد. غوري ها را چکه بزنيد.همين که از پخته بودن آشک مطمين شديد . توسط آشک صاف آب ان را برطرف کرده آشک ها را در بين غوري بريزيد و روي آشک ها را چکه بي اندازيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار