نمناک/
چي لازم دارم:
سيب زميني :450 گرم
سرکه سفيد :2 پيمانه
روغن زيتون :2 قاشق غذاخوري
نمک :½1 قاشق چايخوري
فلفل سياه :¼ قاشق چايخوري
چه جوري درست ميشه:
1. سيب زميني ها را با ضخامت 0.5 سانتيمتر خرد مي کنيم.
2. سيب زميني ها را به همراه سرکه داخل يک قابلمهٔ مناسب مي ريزيم به طوري که سرکه روي آنها را بگيرد.
3. سپس آن را روي حرارت متوسط به مدت 5 دقيقه زير و رو مي کنيم تا سيب زميني ها کمي نرم شوند.
4. سپس آنها را 30 دقيقه کنار مي گذاريم تا خنک شود.
5. پس از آن سرکه را آبکش کرده و روغن زيتون، نمک و فلفل را روي آن مي ريزيم.
6. گريل را با حرارت متوسط روشن کرده و هر طرف آنها را 5 دقيقه روي گريل کباب مي کنيم تا کمي قهوه اي شود.
7. پيش از سرو کمي نمک روي سطح آنها مي پاشيم.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار