نماد آخرین خبر

شيريني ها/ طرز تهيه بستني طلاب مشهد

منبع
بروزرسانی
شيريني ها/ طرز تهيه بستني طلاب مشهد
چاره چي/ مواد لازم: زرده تخم مرغ ۱۲عدد شير ۲ پاکت شکر ۱و۱/۲ پيمانه پر خامه فرم نگرفته و شيرين نشده ۴۰۰ گرم وانيل ۱/۲ قاشق چاي خوري گلاب ۲-۳ قاشق غذاخوري کاکائو ۱ قاشق غذاخوري زعفران حل شده به ميزان لازم طرز تهيه:نکته هاي مهم: ۱- شير ثعلب دار بهتر است ( به هر ليتر شير ولرم ۱ ق مرباخوري ثعلب اضافه مي کنيم با الک) شير دوفاز مي شود مشکلي نيست، تا ۳ روز در يخچال قابل نگهداري است و بسيار مقوي است. ۲- مي توانيم از مغزهاي مختلف استفاده کنيم. ۳- اگر بخواهيم خامه اي باشد مقداري خامه شيرين نشده را در سيني به قطر ۲-۳ ميليمتر مي ريزيم و در فريزر گذاشته تا يخ بزند و سپس به قطعات کوچک برش زده و با بستني نيم بند مخلوط مي کنيم. اگر مقدار مواد دقيق باشد و نکات رعايت شود بستني نه يخ مي زند و نه شل مي شود. شير را مي جوشانيم. زرده+وانيل+شکر با همزن مي زنيم تا يکدست شود. مايه را در يخچال مي گذاريم تا سرد شود. خامه را در ظرف يخ گذاشته و با همزن مي زنيم تا فرم بگيرد. مايه زرده را کم کم اضافه مي کنيم و با همزن مي زنيم تا سفت شود. مايه را ۳ قسمت کرده و در ظرف استيل مي ريزيم يکي ساده است به يکي زعفران اضافه مي کنيم و به يکي کاکائو حل شده در آب سرد ظرف ها را در فريزر مي گذاريم و هر نيم ساعت خارج کرده با قاشق يا همزن با دور کند مي زنيم و مجدد در فريزر مي گذاريم و اين عمل را ۳-۴ بار تکرار مي کنيم تا از يخ زدن جلوگيري شود. سپس در قالب دلخواه که سلفون کشيده ايم ريخته و ۲۴ ساعت در فريزر مي گذاريم تا ببندد.