چاره چي/
مواد لازم:
زرده تخم مرغ ۱۲عدد
شير ۲ پاکت
شکر ۱و۱/۲ پيمانه پر
خامه فرم نگرفته و شيرين نشده ۴۰۰ گرم
وانيل ۱/۲ قاشق چاي خوري
گلاب ۲-۳ قاشق غذاخوري
کاکائو ۱ قاشق غذاخوري
زعفران حل شده به ميزان لازم
طرز تهيه:نکته هاي مهم:
۱- شير ثعلب دار بهتر است ( به هر ليتر شير ولرم ۱ ق مرباخوري ثعلب اضافه مي کنيم با الک) شير دوفاز مي شود مشکلي نيست، تا ۳ روز در يخچال قابل نگهداري است و بسيار مقوي است.
۲- مي توانيم از مغزهاي مختلف استفاده کنيم.
۳- اگر بخواهيم خامه اي باشد مقداري خامه شيرين نشده را در سيني به قطر ۲-۳ ميليمتر مي ريزيم و در فريزر گذاشته تا يخ بزند و سپس به قطعات کوچک برش زده و با بستني نيم بند مخلوط مي کنيم.
اگر مقدار مواد دقيق باشد و نکات رعايت شود بستني نه يخ مي زند و نه شل مي شود.
شير را مي جوشانيم.
زرده+وانيل+شکر با همزن مي زنيم تا يکدست شود.
مايه را در يخچال مي گذاريم تا سرد شود.
خامه را در ظرف يخ گذاشته و با همزن مي زنيم تا فرم بگيرد.
مايه زرده را کم کم اضافه مي کنيم و با همزن مي زنيم تا سفت شود.
مايه را ۳ قسمت کرده و در ظرف استيل مي ريزيم يکي ساده است به يکي زعفران اضافه مي کنيم و به يکي کاکائو حل شده در آب سرد
ظرف ها را در فريزر مي گذاريم و هر نيم ساعت خارج کرده با قاشق يا همزن با دور کند مي زنيم و مجدد در فريزر مي گذاريم و اين عمل را ۳-۴ بار تکرار مي کنيم تا از يخ زدن جلوگيري شود.
سپس در قالب دلخواه که سلفون کشيده ايم ريخته و ۲۴ ساعت در فريزر مي گذاريم تا ببندد.
بازار