بيتوته/
مواد لازم براي لازانيا با سويا :
کره 50 گرم
نمک، فلفل و آويشن به ميزان لازم
سوياي ريز 150 تا 200 گرم
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
کنسرو قارچ خردکرده 1 قوطي (يا قارچ تازه نيم کيلوگرم)
سس سفيد حدود 400 ميلي ليتر
روغن به ميزان لازم
فلفل دلمه اي ريز خرد کرده 2 عدد
لازانيا 16 ورق
پنير موزارلاي رنده کرده 300 تا 350 گرم
طرز تهيه لازانيا با سويا :
کره را در تابهاي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا آب شود. بعد نمک، فلفل و آويشن را به مدت يک دقيقه در کره تفت دهيد. سپس سويا را به آن بيفزائيد و کمي تفت دهيد. آن گاه رب گوجه فرنگي و قارچ را به آن افزوده و تفت دهيد. حالا نصف سس سفيد و فلفل دلمه اي را اضافه کنيد. اکنون مواد را روي حرارت قرار دهيد تا کاملاً جا بيفتد. به اين ترتيب سس لازانيا آماده است.
اينک در قابلمه مناسبي آب بريزيد و روي اجاق قرار دهيد. بعد نمک و روغن را به آن بيفزائيد و صبر کنيد تا به جوش آيد. حالا ورقه هاي لازانيا را در آن بپزيد تا کمي نرم شود ولي له نشود. سپس آن را در آبکش بريزيد. اينک پارچه تميزي روي ميز پهن کنيد و ورقه هاي لازانيا را يکي يکي روي پارچه قرار دهيد تا آب آن را بگيرد و به هم نچسبد.
اکنون ته ظرف نسوزي را چرب کنيد و مقداري از سس سفيد کف ظرف بريزيد و روي آن ورقه لازانيا بگذاريد. آن گاه مقداري از سس لازانيا و بعد کمي پنير رنده کرده روي آن بريزيد. حالا يک رديف ديگر لازانيا روي آن قرار دهيد و روي آن پنير بريزيد، اين کار را مرتب تکرار کنيد تا مواد تمام شود و لايه آخر ورقه لازانيا قرار بگيرد.
در پايان روي مواد باقيمانده سس سفيد را بريزيد و بر روي آن پنير رنده کرده بپاشيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجه سانتيگراد، به مدت تقريبي 30 تا 45 دقيقه يا تا زماني که روي آن کمي طلائي رنگ شود قرار دهيد. حالا لازانيا براي پذيرائي آماده است.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار